P Prodeluxe927 Hectopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde Windows Update hatası almaya başladım. Güncelleştir ve yeniden başlat diyorum yeniden başladıktan 10 - 15 dk sonra hata veriyor sürekli aynı durum yaşanıyor bir türlü çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2021
Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde Windows Update hatası almaya başladım. Güncelleştir ve yeniden başlat diyorum yeniden başladıktan 10 - 15 dk sonra hata veriyor sürekli aynı durum yaşanıyor bir türlü çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 2 Haziran 2021 #2 Bunun çözümü yok sanırım, şimdi yeniden başlat tuşuna basın olmaz ise tekrar basın böyle çözülebilir yalnızca. Artı 0 Eksi
Bunun çözümü yok sanırım, şimdi yeniden başlat tuşuna basın olmaz ise tekrar basın böyle çözülebilir yalnızca.
Steamer38 Femtopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 53 2 Haziran 2021 #3 Sanırım güncellemeyi tam indiremiyor. Böyle olunca da tekrar istiyor. Güncelleme isimlerini kontrol edin büyük ihtimalle aynı olacaktır. Artı 0 Eksi
Sanırım güncellemeyi tam indiremiyor. Böyle olunca da tekrar istiyor. Güncelleme isimlerini kontrol edin büyük ihtimalle aynı olacaktır.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #4 Microsoft Güncelleme Asistanı ile deneyebilirsiniz. https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=799445 Artı 0 Eksi
KS KS P Prodeluxe927 Hectopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #5 Steamer38 dedi: Sanırım güncellemeyi tam indiremiyor. Böyle olunca da tekrar istiyor. Güncelleme isimlerini kontrol edin büyük ihtimalle aynı olacaktır. Genişletmek için tıkla... evet aynı güncellemeyi indiriyor sürekli Donanımsal bir sıkıntı olabilirmi daha yeni topladım bilgisayarı 2 ay önce acaba problemli bir parçamı var Artı 0 Eksi
Steamer38 dedi: Sanırım güncellemeyi tam indiremiyor. Böyle olunca da tekrar istiyor. Güncelleme isimlerini kontrol edin büyük ihtimalle aynı olacaktır. Genişletmek için tıkla... evet aynı güncellemeyi indiriyor sürekli Donanımsal bir sıkıntı olabilirmi daha yeni topladım bilgisayarı 2 ay önce acaba problemli bir parçamı var
Y YugiPeeK Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 182 Makaleler 1 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 2 Haziran 2021 #6 Prodeluxe927 dedi: evet aynı güncellemeyi indiriyor sürekli Donanımsal bir sıkıntı olabilirmi daha yeni topladım bilgisayarı 2 ay önce acaba problemli bir parçamı var Genişletmek için tıkla... sanmam, windows etkinleştirmende hata var, kaldırıp tekrar etkinleştir. sonra o güncellemeyi yaparsın. Artı 0 Eksi
Prodeluxe927 dedi: evet aynı güncellemeyi indiriyor sürekli Donanımsal bir sıkıntı olabilirmi daha yeni topladım bilgisayarı 2 ay önce acaba problemli bir parçamı var Genişletmek için tıkla... sanmam, windows etkinleştirmende hata var, kaldırıp tekrar etkinleştir. sonra o güncellemeyi yaparsın.