Çözüldü Windows Update temizleme dosyası silinmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4

Gördüğünüz gibi Windows Update Temizleme 1.65 GB olarak gösteriyor. Seçip dosyaları kaldırın diyorum ama gene de silinmiyor. İlk başta hizmetler kısmında Windows Update'yi kapatarak silmeyi deneyim belki ondan kaynaklanıyordur diye ama gene de olmadı. Ne yapmam lazım?

Çözüm
Yerel diske inanın windows bug'da kalmış olabilir ve size son tavsiyem çalıştır kısmına ilk olarak temp yazın çıkan dosyaları silin sonra çalıştır kısmına %temp% yazın ve silin sonra tekrardan çalıştır kısmına prefetc yazın bunu da silin yalnız bu klasöre izniniz yok diyecek hepsinde evete basın sonra geri dönüşüm kutusunu boşaltın.
Dosyaları kaldırın butonuna basın. Olmazsa C sürücünüze sağ tıklayıp özellikler>dosyaları temizle butonundan da yapabilirsiniz.

Merhaba,

Windows güncelleme için indirdiği dosyaları C:\Windows\SoftwareDistribution\Download lokasyonunda tutar. Buradaki dosyaları temizlerseniz eğer sorununuzu büyük ölçüde çözersiniz. Buradaki dosyalar silinmezse eğer Windows Güncelleme Hizmetini durdurmanız gerekebilir.

Güncellemeler ile ilgili sorun çıktığında ben aşağıdaki komutları sırası ile çalıştırıp, klasörü komple siliyorum. Sonra Windows'u yeniden başlatıyorum. Siz aşağıdaki komutların ne yaptığını bilmiyorsanız çalıştırmayınız.

net stop wuauserv
rmdir %windir%\softwaredistribution /s /q
net start wuauserv

İyi çalışmalar.

Sonra kırmızı yere basın kaç gb yer açacağı yukarıda yazar sonra o tiklerin hepsini seçin.

Dosya Ekleri

• sistem-temizle.png
    11,4 KB · Görüntüleme: 361
Eksik yazmışsınız dosyaları temizleme bölümünden sistem dosyalarını temizleye basması lazım.
Merhaba. Sizin öneriniz ile Windows Update temizleme dosyalarını silmeyi öğrendim ama sanırsam sistemim dosyaları silmiyor o yüzden bende böyle bir konu açmaya karar verdim. Ayrıca konuda yazı rengi siyah yerine beyaz gözüküyor sizde de öyle mi bug mı oldu yoksa?

Dosyaları kaldırın dedikten sonra silme işletimi bitene kadar kapatmaman gerekiyor.
Ayrıca arama kutusuna cleanmgr yazıp, disk temizleme aracını açın.
Sonra Sistem dosyalarını temizle butonuna basın.

Eksik yazmışsınız dosyaları temizleme bölümünden sistem dosyalarını temizleye basması lazım.

Teşekkürler tamamladığın için

Öyle yapıyorum zaten gene de kaldırmıyor. Ayrıca konuda yazdığım yazı rengi siyah yerine bende beyaz gözüküyor sizde de öyle mi acaba bug oldu galiba?

Dediğim gibi 2. yol ile yapmayı deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…