Badboy9211 Femtopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #1 Windows Update'de yaptığım bütün güncelleştirmeleri geri alıp baştan temiz bir şekilde yapmak istiyorum, tüm güncelleştirmeleri tamamen nasıl temizleyebilirim? Tekrar yapacağım.
Windows Update'de yaptığım bütün güncelleştirmeleri geri alıp baştan temiz bir şekilde yapmak istiyorum, tüm güncelleştirmeleri tamamen nasıl temizleyebilirim? Tekrar yapacağım.
Ahmet_Kaan Kilopat Katılım 27 Kasım 2018 Mesajlar 768 Çözümler 6 Yer Ankara 27 Ekim 2020 #2 Windows Update>Güncelleştirme Geçmişini Görüntüle>Güncelleştirmeleri Kaldır Yolunu kullanınca çıkan yerden işinizi halledebilirsiniz.
Windows Update>Güncelleştirme Geçmişini Görüntüle>Güncelleştirmeleri Kaldır Yolunu kullanınca çıkan yerden işinizi halledebilirsiniz.
Badboy9211 Femtopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #3 Ahmet_Kaan dedi: Windows Update>Güncelleştirme Geçmişini Görüntüle>Güncelleştirmeleri Kaldır Yolunu kullanınca çıkan yerden işinizi halledebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu denedim işe yaramadı sanırım bazı şeyler tamamen sıfırlanmıyor bu şekilde
Ahmet_Kaan dedi: Windows Update>Güncelleştirme Geçmişini Görüntüle>Güncelleştirmeleri Kaldır Yolunu kullanınca çıkan yerden işinizi halledebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu denedim işe yaramadı sanırım bazı şeyler tamamen sıfırlanmıyor bu şekilde
Ahmet_Kaan Kilopat Katılım 27 Kasım 2018 Mesajlar 768 Çözümler 6 Yer Ankara 27 Ekim 2020 #4 Güvenli modda da dener misiniz bu yöntemi?
Badboy9211 Femtopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #5 Ahmet_Kaan dedi: Güvenli modda da dener misiniz bu yöntemi? Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeyim
Ahmet_Kaan dedi: Güvenli modda da dener misiniz bu yöntemi? Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeyim
E Emreceli.k Centipat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #6 En iyisi temiz kurulum.