karderia
Kilopat
Daha fazla
Merhaba, son iki haftadır Windows Update çalışmıyor, güncelleme almıyor. Update altındaki gelişmiş seçeneklere tıklayınca Windows ayarlar uygulaması komple kafayı yiyor donuyor ve reset atmadan düzelmiyor. Anladığım kadarıyla aynı sorunun diğer uzantısı Microsoft Store giriyorum, sağ üstte profilim kısmında indirme ve güncelleştirmeler bölümü de çalışmıyor, herhangi bir güncelleme görmüyor. Bundan evvel halihazırda yüklediğim uygulamaların çalışmasında bir problem yok fakat yeni uygulama yükleyemiyorum Store üzerinden.
Sorunu biraz araştırdım, Microsoft Support forumda birkaç başlıkta tarif edilen birsürü PowerShell komutu, önbellek temizleme, görev yöneticisi olarak komut satırından Windows bellek temizleme kodları türevinden gösterilen çözümlerin hepsini denedim ve çare olmadı. Sistemimde dosya yolları ile ilişkilendirilmiş birsürü python script olduğu için format atmak istemiyorum, yoksa yüzlerce farklı satırları karıştırıp tekrardan dosya yolu göstermek gibi bir dert açacak başıma. Çok uzun oldu kusuruma bakmayın, yardımcı olabilecek tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Windows Update diagnostic zaten bir işe yaramıyor belirtmeyi unutmadan.
Sorunu biraz araştırdım, Microsoft Support forumda birkaç başlıkta tarif edilen birsürü PowerShell komutu, önbellek temizleme, görev yöneticisi olarak komut satırından Windows bellek temizleme kodları türevinden gösterilen çözümlerin hepsini denedim ve çare olmadı. Sistemimde dosya yolları ile ilişkilendirilmiş birsürü python script olduğu için format atmak istemiyorum, yoksa yüzlerce farklı satırları karıştırıp tekrardan dosya yolu göstermek gibi bir dert açacak başıma. Çok uzun oldu kusuruma bakmayın, yardımcı olabilecek tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Windows Update diagnostic zaten bir işe yaramıyor belirtmeyi unutmadan.
Son düzenleyen: Moderatör: