Windows Update ve Windows 10 Update Asistan Kaldırma

• Konuyu başlatan Yago
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 915

Yago

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Front End Developer / Profosyonel Powerlifting Sporcusu
Geçen burada bir konu açmıştım ve bir arkadaşın önerisi olarak Windows 10 1607 sürümüne dönüş yaptım. Her şey iyi hoş fakat her yerden kapatmama rağmen ısrarla Windows 10 Asistanı yükleniyor ve güncelleme uyarısı veriyor. Burası dahil birçok forumdaki yöntemleri denedim.

Fakat hala güncelleme yapmaya çalışıyor. Acaba bunun önüne nasıl geçebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence güncellemelerin önününe geçmeyin sizin için tehlike oluşturabilir. Son yıl içerisinde zaten çok açık bulundu ve buna oranla yazılan virüslerde arttı (ahh tıpkı vision gibi konuştum neyse) . Benim tavsiyem Windows 10 Asistanı silinebilir fakat Windows Update'in önüne geçersen bir süre sonra sıkıntı yaşayacaksın emin ol bundan. İyi forumlar.

Bence güncellemelerin önününe geçmeyin sizin için tehlike oluşturabilir. Son yıl içerisinde zaten çok açık bulundu ve buna oranla yazılan virüslerde arttı (ahh tıpkı vision gibi konuştum neyse) . Benim tavsiyem Windows 10 Asistanı silinebilir fakat Windows Update'in önüne geçersen bir süre sonra sıkıntı yaşayacaksın emin ol bundan. İyi forumlar.

Haklısınız fakat Windows 10 1709 sürümünden memnun kalmadığım için Windows 10 Pro N 1607 sürümüne geçiş yaptım ve ciddi bir performans artışı gözlemledim.Tekrardan yükseltmemek için kapatmak zorundaydım ki kapadım biraz zor da olsa :D Şimdi 1-2 güne Windows 10 OEM Key almayı düşünüyorum eğer 1709 kendine geldiyse eskisi gibi güncellemeler açık bir şekilde kullanırım.Fakat şuan ki kapama nedenim bu.

Umarım Nisan ayında olacak dev güncellemede performans artar. Tek şansımız bu bende temiz kurulum yapmayı düşünüyorum. İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı