Windows Update vs manuel driver

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba dostlar.
Bilgisayarıma temiz kurulum yaptım.
Anakartın kendi sitesinden chipset, lan, Audio driverlarını indirip kurdum.
Ama Windows Update üzerinde isteğe bağlı olarak chipset ve lan güncellemesi gözüküyor yapmalı mıyım?
Yoksa kendi kurduklarım mı kalsın?

Anakart üreticinizin sitesinden güncel sürümleri kurduysanız Update'i ellemeyin. El ile Chipset, Audio, LAN ve ekstra yazılımlar varsa kurun. Diğer gerekli bileşenleri de aynı şekilde NetFramework, DirectX, C++ paketlerini vs. el ile kurun.

Driver Identifier ile güncelliyorum ben ses sürücüsü hariç. En günceli bunda çıkıyor.
Şahsen sürücü güncelleme programlarına güvenilmez ki Sosyal'de yasak bu tür programlar. Manuel olarak yüklemek veya Windows Update'e bırakmak en iyisi olur.

Şahsen sürücü güncelleme programlarına güvenilmez ki Sosyal'de yasak bu tür programlar. Manuel olarak yüklemek veya Windows Update'e bırakmak en iyisi olur.
Bu program değil sana sürücünün güncel adresini veriyor seçip indiriyorsun kendin indiriyorsun diğer türlü dediğin doğru ama bu program farklı çalışıyor.

Windows güncele yakın temel sürücüler kurar. O konuda bir sıkıntı yok fakat sen üreticinin sitesinden en güncelini indirdiysen de herhangi bir sorun olmaz, isteğe bağlı olanları yapmana gerek yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…