Şu an Windows 10 kullanıyorum ama Windows Update de sorun gösterdiği için güncelleştirmeleri denetleye bastim ve Windows 11 yüklemeye başladı. Ben Windows 11'e gecmek istemiyorum ama onu kurmadan öbür güncellemeleri de yapamıyorum nasıl duzeltebilirim? Veya Windows Update'in güncellemelerini yapmasam sorun olur mu?
Windows 10 bundan sonra büyük güncellemeler gelmeyecek isterseniz Windows Update kapatıp tekrar açın onu yapmak için arama yerine hizmetler yazın. Çıkan pencerede Windows Update kısmını bulun ona çift tıklayın devre dışı bırakın ve tekrar etkinleştirin Windows 11 güncellemisi kalkar diye düşünüyorum.
Windows 10 bundan sonra büyük güncellemeler gelmeyecek isterseniz Windows Update kapatıp tekrar açın onu yapmak için arama yerine hizmetler yazın. Çıkan pencerede Windows Update kısmını bulun ona çift tıklayın devre dışı bırakın ve tekrar etkinleştirin Windows 11 güncellemisi kalkar diye düşünüyorum.
Seçip silme seçeneği var hocam. Ayrıca bildiğim kadarıyla güncelleme ekranında istediğinizi indirip yeniden başlatırsanız w11 hep indirme ekranında kalacaktır. Güncellenmez
Seçip silme seçeneği var hocam. Ayrıca bildiğim kadarıyla güncelleme ekranında istediğinizi indirip yeniden başlatırsanız W11 hep indirme ekranında kalacaktır. Güncellenmez.