Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 20 Kasım 2022 #1 GTX 1660 Super ekran kartına sahibim. Güncellemeleri kontrol ederken böyle bir güncelleme indirmiş. Google'da arattığımda RTX 2060'ın sürücüsü olarak çıkıyor. Yanlış mı indirdi? Yoksa ben mi yanlış araştırdım? İnen güncelleme: Google'da çıkan sonuçlar:
GTX 1660 Super ekran kartına sahibim. Güncellemeleri kontrol ederken böyle bir güncelleme indirmiş. Google'da arattığımda RTX 2060'ın sürücüsü olarak çıkıyor. Yanlış mı indirdi? Yoksa ben mi yanlış araştırdım? İnen güncelleme: Google'da çıkan sonuçlar:
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 20 Kasım 2022 #2 Hayır. NVIDIA desteklediği kartlar için tek bir sürücü yayınlıyor. Tek sorun sürücünün birkaç sürüm eski olması. Microsoft Update Catalog www.catalog.update.microsoft.com
Hayır. NVIDIA desteklediği kartlar için tek bir sürücü yayınlıyor. Tek sorun sürücünün birkaç sürüm eski olması. Microsoft Update Catalog www.catalog.update.microsoft.com