Merhaba yaşadığım bir olayı anlatacağım ve hala da yaşıyorum. Sorunum şu; Ben bir ay önce ekran kartına sürücü güncellemesi gelmiş mi diye baktım aygıt yöneticisine girdim. Bu arada ekran kartım Nvidia Geforce 7300se/7200gs. Sonra görüntü bağdaştırıcısına girdim ve sürücüyü güncelleştire tıkladım ekran kartında performans arttı ama ekran kartımın belleği toplam 512 MB video belleği 256 MB paylaşılan bellek 256 MB idi önceden. Sonradan ise bir konuya ss atacaktım dxdiag'dan baktım toplam bellek 742 MB olarak görünüyordu ekran çözünürlüğünden baktım orda da aynı şey çıkmıştı. Ama bu sefer video belleği 256 MB paylaşılan bellek 512 MB olarak görünüyordu. Bu sefer Nvidia'nın programına girdim sistem özelliklerine girdiğimde 512 MB toplam bellek yazıyor .Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Bu bir yazılım hatası mı yoksa Windows Update yanlış sürücü mü indiriyo? @Recep Baltaş
Windows Update yanlış sürücü indirmiyor sadece eski sürücü sürümünü indiriyor. Yanlış indirdiğini düşünüyorsan Nvidia'nın kendi sitesinden güncel olan sürücüleri indirebilirsin.