Windows Update yapıldıktan sonra "American Megatrends" hatası

OguzhanArikan

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Müh.
Anakart
Asus tuf x570 plus
İşlemci
R5 5600
Bilgisayara formattan sonra D.O.C.P açarak 4000MHz'ye çektim ve sorunsuz kullanıyordum. Ancak Windows Update ve ekran kartı driver Update yapıp BIOS'tan fan ayarları yapıp kaydedip çıktıktan sonra şöyle bir hata verdi. Bilenler bakarsa sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG-20220727-WA0001.jpeg
    97,7 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun Windows güncelleme ile bir ilgisini bulamadım. Fan ayarını ne yaptınız bilmiyorum ama işlemciyi soğutmak için yeterlidir umarım.

4000 MHz XMP için biraz zor bir değer. BIOS sıfırlayıp tekrar XMP açıp deneyin.

Windows ile alakası olmadığını ben de biliyorum. Bu hatayı vermeden önce yaptıklarım bunlar. İşlemci fanı dönmüyordu sadece onu ayarladım ve çıktım bu hatayı verdi. BIOS'u sıfırlayıp tekrar yaptım yine aynı hatayı verdi. RAM'ler 4000MHz zaten normalde.

Recep abi 3-4 foruma yazdım kimse hatayı anlayamadı. 4000MHz RAM aldım 2666MHz kullanıyorum kafayı yiyeceğim

Sistem güvenli moda yönlendirildi deyip duruyor.hatta
Hatta sizin YouTube da ki ram frekansı yükseltme videonuz da ki voltaj ayarlarını bile yavaş yavaş yükselterek yaptım yine sonuç alamadım.

Farklı bir BIOS sürümü kurmak için Windows'a girdim ancak an itibarıyla Windows'ta hiçbir şey ile etkileşime giremiyorum. Format atacağım. Windows 10 kullanıyorum dün gelen güncellemeden sonra PC kafayı yedi resmen. Sistemde R5 5600 ve MSI Gaming Z RX 6900 XT var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…