Selamlar Windows Update güncellemelerini yapmalı mıyım? Bu konuda birçok duyum aldım yapma vs. gereksiz depolama alanı gibisinden. Yaparsam sistem yavaşlar mi hatalar alır mıyım? Yapmaya değer mi? Sizce Windows Update yapmalı mıyım?
Şahsen konuşuyorum bakın altını çiziyorum şahsen. Sistemim iyi fakat ne zaman güncelleme yapsam sistemim yavaşlıyor FPS düşüşleri yaşıyorum hele bazen de "Blue screen" crashleri alıyorum.
Selamlar Windows Update güncellemelerini yapmalı mıyım? Bu konuda birçok duyum aldım yapma vs. gereksiz depolama alanı gibisinden. Yaparsam sistem yavaşlar mi hatalar alır mıyım? Yapmaya değer mi? Sizce Windows Update yapmalı mıyım?
Windows 11 pil ve performans açısından Windows 10'a göre biraz daha güzel olsa da, genel olarak sadece görünüm olarak iyileştirme yapmışlar gibi geldi bana eğer sistemin düşük veya ortalama altı seviyesinde ise güncelleme yapmak bence gereksiz.
Son 3 yılda 3 farklı sistemde hep güncelleştirmeleri aldım ve güncel tuttum, hiçbir eksi de görmedim. Bazı güncelleştirmeler her sisteme iyi gelmiyor tabii.
Yıllardır güncelleme yapmam bana görede gereksiz depolama alanı zaten Windows stabil çalışıyorsa gerek duymuyorum kendimce söylüyorum oyunlarda zaten FPS artırmayacağını herkes biliyor bu yüzden yapmıyorum.
Güncel kalmak her zaman iyidir fakat kontrolü bırakmamak gerek. Ben güncellemeleri erteliyorum ve gelen yamaları inceledikten sonra duruma göre indiriyorum.