Windows Update yapılmalı mı?

SoullessXR

Centipat
Daha fazla  
Selamlar Windows Update güncellemelerini yapmalı mıyım? Bu konuda birçok duyum aldım yapma vs. gereksiz depolama alanı gibisinden. Yaparsam sistem yavaşlar mi hatalar alır mıyım? Yapmaya değer mi? Sizce Windows Update yapmalı mıyım?

Bence yapın hocam yoksa başka sorunlar yaşayabilirsiniz.

Şahsen konuşuyorum bakın altını çiziyorum şahsen. Sistemim iyi fakat ne zaman güncelleme yapsam sistemim yavaşlıyor FPS düşüşleri yaşıyorum hele bazen de "Blue screen" crashleri alıyorum.

Windows 11 pil ve performans açısından Windows 10'a göre biraz daha güzel olsa da, genel olarak sadece görünüm olarak iyileştirme yapmışlar gibi geldi bana eğer sistemin düşük veya ortalama altı seviyesinde ise güncelleme yapmak bence gereksiz.

Yıllardır güncelleme yapmam bana görede gereksiz depolama alanı zaten Windows stabil çalışıyorsa gerek duymuyorum kendimce söylüyorum oyunlarda zaten FPS artırmayacağını herkes biliyor bu yüzden yapmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…