Çözüldü Windows Update yapmadan Bluetooth çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

murty0

Hectopat
Arkadaşlar şu an Windows 10 Enterprise LTSC sürümünü kullanıyorum, aynı sürümü formatlayıp kuracağım fakat Windows Update yapmadan Bluetooth aygıtlarını görmüyor PC. Ben de Update yapmak istemiyorum. Sadece ilgili Update'i nasıl kurabilirim veya başka bir yolu var mı?

Edit: USB Bluetooth takarak sorunu çözdüm. Windows Update yapmama gerek kalmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer laptop ise intel kablosuz kartı kullanıyor olma ihtimali yüksek, bu durumda intel driver assistant kullanabilirsiniz. Eğer modelini biliyorsanız direk o şekilde de aratabilirsiniz.
Masaüstü ise zaten doğrudan gözle görülebilir. Yine aynı işlemi yaparsınız. Ancak kablosuz kartı gözükmüyorsa anakartın içine gömülü olabilir bu durumda doğrudan anakart ile ilgili driver'ları güncellemek çözümü doğrudan sunar.

Eğer laptop ise Intel kablosuz kartı kullanıyor olma ihtimali yüksek, bu durumda Intel driver assistant kullanabilirsiniz. Eğer modelini biliyorsanız direk o şekilde de aratabilirsiniz.
Masaüstü ise zaten doğrudan gözle görülebilir. Yine aynı işlemi yaparsınız. Ancak kablosuz kartı gözükmüyorsa anakartın içine gömülü olabilir bu durumda doğrudan anakart ile ilgili Driver'ları güncellemek çözümü doğrudan sunar.

Laptop kullanıyorum ve Intel driver assistant ile sürücüleri kurduğumda da sonuç değişmedi hocam. Şimdilik USB TP-Link ile kullanayım ben, teşekkürler.

USB Bluetooth kullanmadan sorunu çözmenin bir yolu var mıdır ? Driverlar vs güncel, Windows Update yapmadan Bluetooth aygıtlarına bağlanamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı