Çözüldü Windows Update Yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Karadenizli2828

Kilopat
Arkadaşlar düşük RAM kullandığı için forumdan da birkaç arkadaşın önerisiyle Revision diye bir siteden Windows 10 indirdim kurdum. Baktım gerçekten de boşta 400-500 MB yiyor. Ancak ben normalde ekran kartımın driverlarını Windows Update ile güncelliyorum çünkü başka yerde Windows 10 uyumlu Intel HD Graphics driverı yok. Ancak bu indirdiğim sürümde de Windows Update RAM yememesi için silinmiş. Nasıl geri getiririm?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bunu deneyin: (ReviOS'un kurucusunun bana verdiği link)

Olmaz ise aşağıdaki linke cihazın seri numarasını yazın ve sürücüyü indirin.

Bana jeton şimdi düştü siz bu sabah ReviOS'i önerdiğimiz kişisiniz, aslında bugün size bu linki vermiştim
İntel® Graphics Media Accelerator Driver'ı indirmelisiniz.
Microsoft Basic Graphic Driver yazıyor.
Belki hatırlarsınız bir kullanıcıya veryansın etmiştim Windows 7 sürücüleri Windows 10'da tam olarak çalışmayabilir diye, bunu kasdediyordum, manuel olarak kurma şansınız var ve kuramayabilirsiniz de.
O işlemcinin Onboard kartına Windows 10'da, 8.1'de sürücü desteği sağlamıyor, ekran kartı takmadığınız sürece geçmeyin.
Stabil olmama ihtimali o sistemde çok yüksek ama, ondan söyledim.

Son düzenleme:

Yükleyince Turbo Boost Technology diye birşey yüklüyor. En iyisi 1809'a geçip Windows Update ile yapmak.

Bunu deneyin: (ReviOS'un kurucusunun bana verdiği link)

Olmaz ise aşağıdaki linke cihazın seri numarasını yazın ve sürücüyü indirin.

Çözüm

Sadece Windows 7 Driverleri var. Hazırladım 1809 format USB. Atıyorum şimdi. İnşallah fazla ram yemiyordur.

Düzenleme: Tam kurulum ekranına geldiğim zaman tam kuracakken belki windows 7 driverleri windows 10'da çalışır, neden denemedim ki? dedim ve kurulumu kapatıp gelip attığın linkteki driveri kurdum ve çalıştı. Adamsın, teşekkürler.

Son düzenleme:

Rica ederim

Bu arada Windows Update oluyor geri getirilebilir ben yapmıştım ama yine silindi.
Belki de bu uygulamadan getirebilirsiniz. Yapmanız gereken Windows+R yapın, oraya verdiğim linki yapıstırın kopyalayıp sonra indirmeyi yapın. Size bir şey diyecek, CMD gibi rastgele bir tusa basın. Sonra bir daha acın, bir daha rastgele bır tusa basın. Sonra PC yenıden baslatın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…