Windows Update yükleme hatası 0x80070002

Windows 10 için.

Windows 11 için.

Sistem belirtilen dosyayı bulamama hatası vermiş onun için ne yapmam lazım hocam bir çözemedim bu güncellemeden dolayı mı bilmiyorum battle.net de yükleme hatası veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önemli Not: İşleme başlamadan önce her ihtimale karşı önemli verilerinizi yedeklemeniz tavsiye edilir.
1. Adım: Hazırlık
  • ISO Dosyasını İndirin: Microsoft'un resmi web sitesini ziyaret ederek en güncel Windows ISO dosyasını bilgisayarınıza indirin.
  • Antivirüs Yazılımını Kaldırın: Yükleme sırasında olası çakışmaları önlemek için bilgisayarınızda kurulu olan tüm antivirüs programlarını geçici olarak kaldırın.
  • Performans Yazılımlarını Devre Dışı Bırakın: MSI Afterburner gibi sistem performansını izleyen veya değiştiren yazılımları varsa, bunları da kaldırın.
  • Diğer Diskleri Çevrimdışı Yapın:
  • Başlat menüsüne diskmgmt.msc yazıp Enter'a basarak "Disk Yönetimi" aracını açın.
  • DİKKAT: Bu adımda çok dikkatli olmalısınız. Windows'un kurulu olduğu ana diskiniz olan Disk 0'a kesinlikle dokunmayın.
  • Disk 0 hariç, listedeki diğer disklerin üzerine sağ tıklayıp "Çevrimdışı" seçeneğini seçin.
  • İnterneti Kesin: Kurulumun sorunsuz ilerlemesi için bilgisayarınızın internet bağlantısını (Wi-Fi veya Ethernet kablosu) kesin.
2. Adım: Yükleme
  • Kurulumu Başlatın: İndirdiğiniz ISO dosyasına çift tıklayarak açın. İçerisindeki setup.exe dosyasına sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" seçeneği ile başlatın.
  • Güncellemeleri Atlayın: Kurulumun ilk ekranlarından birinde güncelleştirmelerin nasıl indirileceği sorulduğunda, şu an için güncelleştirme yapılmamasını belirten seçeneği işaretleyin.
  • Dosyaları ve Uygulamaları Koru: Kurulumda ilerlerken "Saklanacakları seçin" ekranına geleceksiniz. Bu ekranda "Kişisel dosyaları ve uygulamaları sakla" seçeneğinin işaretli olduğundan emin olun. Bu, verilerinizin ve programlarınızın silinmesini önleyecektir.
  • Yüklemeyi Onaylayın: Sonraki ekranda "Yükle" düğmesine tıklayın. Bilgisayarınız bu süreçte birkaç kez yeniden başlayacaktır.
İşlem tamamlandığında bilgisayarınız, tüm dosyalarınız ve ayarlarınız korunmuş bir şekilde en güncel Windows sürümüne yükseltilmiş olacaktır. Yükseltme sonrası Disk Yönetimi'ni tekrar açarak çevrimdışı yaptığınız diskleri sağ tıklayıp "Çevrimiçi" yapmayı unutmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı