sfxlopez Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 657 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #1 Selam arkadaşlar, ben Windows 10 sürümünü 20H2'de kullanmak istiyorum ama sistem sürekli 22H2 indiriyor ne zaman kapatmaya kalksam güncelleniyor ve açtıktan sonra geri siliyorum. Bunu engellemenin bir yolu var mı acaba? Dosya Ekleri guncellestırme.png 11,5 KB · Görüntüleme: 125
Selam arkadaşlar, ben Windows 10 sürümünü 20H2'de kullanmak istiyorum ama sistem sürekli 22H2 indiriyor ne zaman kapatmaya kalksam güncelleniyor ve açtıktan sonra geri siliyorum. Bunu engellemenin bir yolu var mı acaba?
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 24 Nisan 2023 #2 Win + R yapıp services.msc yazıp, Windows Update servisini bulup Otomatik'ten Devre Dışı'na alın, ardından yeniden başlatın.
Win + R yapıp services.msc yazıp, Windows Update servisini bulup Otomatik'ten Devre Dışı'na alın, ardından yeniden başlatın.
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 24 Nisan 2023 #3 Bunu deneyebilirsin. Windows Update Blocker v1.8 In Windows There is no option to turn off Windows Updates. Windows Update Blocker is a tool that helps you to disable or enable Updates. www.sordum.org
Bunu deneyebilirsin. Windows Update Blocker v1.8 In Windows There is no option to turn off Windows Updates. Windows Update Blocker is a tool that helps you to disable or enable Updates. www.sordum.org
sfxlopez Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 657 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #4 xwa dedi: Win + R yapıp services.msc yazıp, Windows Update servisini bulup Otomatik'ten Devre Dışı'na alın, ardından yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Hocam geçen gün onu elle seçeneğini seçmiştim, tekrar geldi.
xwa dedi: Win + R yapıp services.msc yazıp, Windows Update servisini bulup Otomatik'ten Devre Dışı'na alın, ardından yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Hocam geçen gün onu elle seçeneğini seçmiştim, tekrar geldi.
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.066 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #5 sfxlopez dedi: Hocam geçen gün onu elle seçeneğini seçmiştim, tekrar geldi. Genişletmek için tıkla... Devre dışı yapın.
sfxlopez dedi: Hocam geçen gün onu elle seçeneğini seçmiştim, tekrar geldi. Genişletmek için tıkla... Devre dışı yapın.