G gökhan keser Hectopat Katılım 10 Eylül 2019 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2020 #1 Selamın aleyküm arkadaşlar yaklaşık 1 saattir böyle duruyor sorun nedir anlamadım. Yardım eder misiniz acaba kimse yokmuuuu kimse yokmuuuu Son düzenleme: 16 Nisan 2020
Selamın aleyküm arkadaşlar yaklaşık 1 saattir böyle duruyor sorun nedir anlamadım. Yardım eder misiniz acaba kimse yokmuuuu kimse yokmuuuu
Fenxy Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 655 Çözümler 7 Yer İstanbul 24 Nisan 2020 #2 Atmış olduğum linkteki dosyayı indirin. İçindeki dosyayı masaüstüne atıp yönetici olarak çalıştırın. İşlemler bitince yeniden deneyin. Link. Son düzenleme: 24 Nisan 2020
Atmış olduğum linkteki dosyayı indirin. İçindeki dosyayı masaüstüne atıp yönetici olarak çalıştırın. İşlemler bitince yeniden deneyin. Link.
G gökhan keser Hectopat Katılım 10 Eylül 2019 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2020 #3 Fenxy dedi: Atmış olduğum linkteki dosyayı indirin. İçindeki dosyayı masaütüne atıp yönetici olarak çalıştırın. İşlemler bitince yeniden deneyin. Link. Genişletmek için tıkla... hemen deniyorum Maalesef yine aynı %0'da kaldı şu soruna bir çözüm bulaçak birisi yok mu lütfen. Son düzenleme: 24 Nisan 2020
Fenxy dedi: Atmış olduğum linkteki dosyayı indirin. İçindeki dosyayı masaütüne atıp yönetici olarak çalıştırın. İşlemler bitince yeniden deneyin. Link. Genişletmek için tıkla... hemen deniyorum Maalesef yine aynı %0'da kaldı şu soruna bir çözüm bulaçak birisi yok mu lütfen.