Hakan100 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2014 #1 Arkadaşla bi güncelleştirme vardı ve siyah ekran veriyordu. Windows 8.1 güncelleştirmesi o bu güncelleştirmemi kurabilirmiyim?. Zararı varmıdır.
Arkadaşla bi güncelleştirme vardı ve siyah ekran veriyordu. Windows 8.1 güncelleştirmesi o bu güncelleştirmemi kurabilirmiyim?. Zararı varmıdır.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 4 Eylül 2014 #2 Ben onu değil de 176.X MB boyutunda bir şey kurdum bir şey değişmedi gibi. Ama kur sen. Güncel işletim sistemi her zaman daha iyidir.
Ben onu değil de 176.X MB boyutunda bir şey kurdum bir şey değişmedi gibi. Ama kur sen. Güncel işletim sistemi her zaman daha iyidir.
DJ Rush Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 4 Çözümler 5 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2014 #3 Ağustos güncellemelerin sorunları giderilip Microsoft tarafından tekrar yayınlandı, sorunsuz bir şekilde kurabilirsin...
Ağustos güncellemelerin sorunları giderilip Microsoft tarafından tekrar yayınlandı, sorunsuz bir şekilde kurabilirsin...
G Görkem99 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2014 #4 Bende aynı Update 171,6 MB boyutunda, ama sizde 460KB enteresan.