B Beta64 Centipat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #1 Windows Update'den sonra hard disk problem diye uyari geldi. Ben de scan and repair yapmasi icin biraktim. Bir geldim masa ustune gecemiyorum. Bilgisayarda degil ama hard diskde problem var. Düşünceleriniz? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2022
Windows Update'den sonra hard disk problem diye uyari geldi. Ben de scan and repair yapmasi icin biraktim. Bir geldim masa ustune gecemiyorum. Bilgisayarda degil ama hard diskde problem var. Düşünceleriniz?
KS KS B Beta64 Centipat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #11 Shahdee dedi: Orada olmalı. Users yoksa kullanıcılar vardır. Genişletmek için tıkla... Dosyalar bozulmus ve silinmis bildiyin iyi bir ucretsiz dosya kurtarma proqrami varmi EaseUs var ama ucretli Artı 0 Eksi
Shahdee dedi: Orada olmalı. Users yoksa kullanıcılar vardır. Genişletmek için tıkla... Dosyalar bozulmus ve silinmis bildiyin iyi bir ucretsiz dosya kurtarma proqrami varmi EaseUs var ama ucretli