Neolin Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 129 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar Windows 11'e geçtim ama şu sağ üstten Update'e giremiyorum, ne yapacağım bilen var mı? Bir program ile developer kanalına girmiştim.
Arkadaşlar Windows 11'e geçtim ama şu sağ üstten Update'e giremiyorum, ne yapacağım bilen var mı? Bir program ile developer kanalına girmiştim.
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #2 Neolin dedi: Eki Görüntüle 1164291 Arkadaşlar Windows 11'e geçtim ama şu sağ üstten Update'e giremiyorum, ne yapacağım bilen var mı? Bir program ile developer kanalına girmiştim. Genişletmek için tıkla... Beta sürümü her hata beklenir.
Neolin dedi: Eki Görüntüle 1164291 Arkadaşlar Windows 11'e geçtim ama şu sağ üstten Update'e giremiyorum, ne yapacağım bilen var mı? Bir program ile developer kanalına girmiştim. Genişletmek için tıkla... Beta sürümü her hata beklenir.
Yusuf Bayar Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 371 Çözümler 3 12 Eylül 2021 #3 Neolin dedi: Eki Görüntüle 1164291 Arkadaşlar Windows 11'e geçtim ama şu sağ üstten Update'e giremiyorum, ne yapacağım bilen var mı? Bir program ile developer kanalına girmiştim. Genişletmek için tıkla... 'Bir ayar bulun' arama yerine güncelleme yazar mısınız?
Neolin dedi: Eki Görüntüle 1164291 Arkadaşlar Windows 11'e geçtim ama şu sağ üstten Update'e giremiyorum, ne yapacağım bilen var mı? Bir program ile developer kanalına girmiştim. Genişletmek için tıkla... 'Bir ayar bulun' arama yerine güncelleme yazar mısınız?
Neolin Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 129 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #4 Yusuf Bayar dedi: 'Bir ayar bulun' arama yerine güncelleme yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... oranda girilmiyor. Ben windows 10 performance edition kullanıyordum onun üstüne kurmuştum ondan olabilirmi?
Yusuf Bayar dedi: 'Bir ayar bulun' arama yerine güncelleme yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... oranda girilmiyor. Ben windows 10 performance edition kullanıyordum onun üstüne kurmuştum ondan olabilirmi?
Yusuf Bayar Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 371 Çözümler 3 12 Eylül 2021 #5 Neolin dedi: Oranda girilmiyor. Ben Windows 10 performance Edition kullanıyordum onun üstüne kurmuştum ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet Windows 10'un orijinal sürümü üzerinden Update etmeniz gerekiyor ya da flash belleğe Windows 11 ISO'sunu yazdırabilirsiniz
Neolin dedi: Oranda girilmiyor. Ben Windows 10 performance Edition kullanıyordum onun üstüne kurmuştum ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet Windows 10'un orijinal sürümü üzerinden Update etmeniz gerekiyor ya da flash belleğe Windows 11 ISO'sunu yazdırabilirsiniz
Neolin Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 129 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #6 Yusuf Bayar dedi: Evet Windows 10'un orijinal sürümü üzerinden Update etmeniz gerekiyor ya da flash belleğe Windows 11 ISO'sunu yazdırabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Tamamdır birde öyle deneyeyim. Bildiğiniz TPM Fix'li iso varmıdır acaba update alan?
Yusuf Bayar dedi: Evet Windows 10'un orijinal sürümü üzerinden Update etmeniz gerekiyor ya da flash belleğe Windows 11 ISO'sunu yazdırabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Tamamdır birde öyle deneyeyim. Bildiğiniz TPM Fix'li iso varmıdır acaba update alan?
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #7 Neolin dedi: Tamamdır bir de öyle deneyeyim. Bildiğiniz TPM Fix'li ISO var mıdır acaba Update alan? Genişletmek için tıkla... Microsoft TPM Fix'li bilgisayarlara güncelleme vermiyor.
Neolin dedi: Tamamdır bir de öyle deneyeyim. Bildiğiniz TPM Fix'li ISO var mıdır acaba Update alan? Genişletmek için tıkla... Microsoft TPM Fix'li bilgisayarlara güncelleme vermiyor.
Neolin Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 129 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #8 BenimadımYusuf dedi: Microsoft TPM Fix'li bilgisayarlara güncelleme vermiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman yine Windows 10'a geçmek zorundayım doğrumudur?
BenimadımYusuf dedi: Microsoft TPM Fix'li bilgisayarlara güncelleme vermiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman yine Windows 10'a geçmek zorundayım doğrumudur?
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #9 Neolin dedi: O zaman yine Windows 10'a geçmek zorundayım doğru mudur? Genişletmek için tıkla... İsterseniz geçebilirsiniz. Neolin dedi: O zaman yine Windows 10'a geçmek zorundayım doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Temasından kullanıyorsanız Windows 10 rainmeter ile 11 görüntüsü verebilirsiniz. Tabi ki o tasarım çıktı ise.
Neolin dedi: O zaman yine Windows 10'a geçmek zorundayım doğru mudur? Genişletmek için tıkla... İsterseniz geçebilirsiniz. Neolin dedi: O zaman yine Windows 10'a geçmek zorundayım doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Temasından kullanıyorsanız Windows 10 rainmeter ile 11 görüntüsü verebilirsiniz. Tabi ki o tasarım çıktı ise.
Yusuf Bayar Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 371 Çözümler 3 12 Eylül 2021 #10 Neolin dedi: O zaman yine Windows 10'a geçmek zorundayım doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Güvenliğinizi önemsiyorsanız evet
Neolin dedi: O zaman yine Windows 10'a geçmek zorundayım doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Güvenliğinizi önemsiyorsanız evet