Eymnto Hectopat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı GTX 1050 Anakart ASUS A320 M-K İşlemci Amd Ryzen 5 1600 Merhaba sistemimde Windows 11 aktif edilik fakat, ben Windows Update'a giremiyorum. Basınca ana menüye atıyor. Bu resimdeki yere tıklanmıyor. Veya ara çubuğuna Windows Update ayarlarına girincede ana menüye atıyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-01-15 001707.png 24,6 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba sistemimde Windows 11 aktif edilik fakat, ben Windows Update'a giremiyorum. Basınca ana menüye atıyor. Bu resimdeki yere tıklanmıyor. Veya ara çubuğuna Windows Update ayarlarına girincede ana menüye atıyor.
Wopsle Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 815 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #2 Eymnto dedi: Merhaba sistemimde Windows 11 aktif edilik fakat, ben Windows Update'a giremiyorum. Basınca ana menüye atıyor. Bu resimdeki yere tıklanmıyor. Veya ara çubuğuna Windows Update ayarlarına girincede ana menüye atıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ altta bir simge var mı ? Örneğin ; Artı 0 Eksi
Eymnto dedi: Merhaba sistemimde Windows 11 aktif edilik fakat, ben Windows Update'a giremiyorum. Basınca ana menüye atıyor. Bu resimdeki yere tıklanmıyor. Veya ara çubuğuna Windows Update ayarlarına girincede ana menüye atıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ altta bir simge var mı ? Örneğin ;