alieren2222 Centipat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 685 28 Mayıs 2021 #1 İnterneti kestim, orijinal siteden sürücüleri indirip kurdum, interneti açtığım an Windows Update'in üstüne eski sürücüleri kurmasından korkuyorum. Ne yapmam gerek?
İnterneti kestim, orijinal siteden sürücüleri indirip kurdum, interneti açtığım an Windows Update'in üstüne eski sürücüleri kurmasından korkuyorum. Ne yapmam gerek?
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 28 Mayıs 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
alieren2222 Centipat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 685 28 Mayıs 2021 #3 Er73748 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu video hiç işe yaramıyor her türlü Windows Update çalışıyor.
Er73748 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu video hiç işe yaramıyor her türlü Windows Update çalışıyor.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 28 Mayıs 2021 #4 alieren2222 dedi: Bu video hiç işe yaramıyor her türlü Windows Update çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Doğru sürücüleri kurmuyorsunuz o zaman. Kendi müdahale ediyor ve doğru sürücü kuruyor.
alieren2222 dedi: Bu video hiç işe yaramıyor her türlü Windows Update çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Doğru sürücüleri kurmuyorsunuz o zaman. Kendi müdahale ediyor ve doğru sürücü kuruyor.