Windows Update'leri Yapılandırılamadı

• Konuyu başlatan CanFakedead
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 767
C

CanFakedead

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar ben CanFakedead. Öncelikle geçtiğimiz haftalarla günlük kullanım ve okul için laptop aldık. Fakat Windows 8 ile yüklü gelen laptop yeni updateleri indirdi ve bi ara yeniden başlattı yeni updateleri uygulanıyor diye bi ekranla çıkıverdi. %98 e geldikten sonra "updateler yapılandırılamadı değişiklikler geri alınıyor" yazısı çıkıyor. 1 - 2 saat böyle yazı kalıyor fakat icraat yok. Haliyle laptopa format attım yeni sistemde gene updatelerle bu sorun oldu. Şimdi recovery yaptım ve updatelerin bana sorulmasını işaretledim ve updateleri uygulatmıyorum. Çünkü aynı sorun gene olabilir. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek birileri varmı acaba ?

Hocam bi kere bu sorunun nereden kaynaklandığını biliyorum. Bende böyle bir sorun vardı. Sorun Güncellemeleri toplu olarak yüklemekten kaynaklanıyor. Çözümü ise şöyle = Mesela diyelim windows 8 de toplam 125 tane güncelleme var. Bunların bir kısmı güvenlik güncelleştirmesiyle tutup server sürümüne kadar çeşit çeşit güncelleme var.Güncellemeleri toplu değilde güvenlikte 12 tane varsa sadece 12 tanesini yükleyin. Daha sonra windows srümü ile ilgili 6-7 tane varsa sadece onları yükleyin. Öyle çözülür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrardan böyle bi sorunla karşılaşmaktan korkuyorum güncelleştirmeler konusunda. Bu arada Recep bey yazılım Single Language. Egecan arkadaşımızın dediğini deniyeceğim inşallah bi sıkıntı çıkmaz yine.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı