Windows Update'yi tamamen kapatmak sorun yaratır mı?

Agony1376

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Update'yi wpd isimli bir uygulamadan gizlilik ayarlarından kapatıyorum (ama geri açılıyor 2 3 gün sonra) bir de engelleyici ayarında Windows Update'yi tamamen kapat var bunu yapsam zararı olur mu? Arada bir açıp bakarım 1 2 hafta zaten en son 1 2 hafta oldu bana güncelleme geleli. 1 hafta 2 haftada 1 açarım bakarım.

Kapalı tutsan Windows'ta bir bug olur oyunun açılmaz güncelleme gelmediği için önerilmez

Açık durması zaten en fazla 1 MB RAM yer gerek yok

Bilmiyorum bug yaşayanlar var mı fakat 2 3 yıldır Custom Windows kullanıyorum performans odaklı ve dolayısıyla Windows Update tamamen devre dışı bu sistem ama hiç eksikliğini hissetmedim. Tabii ki böyle yapın demiyorum ama bende sorun olmadı.

Kapalı tutsan Windows'ta bir bug olur oyunun açılmaz güncelleme gelmediği için önerilmez.

Açık durması zaten en fazla 1 MB RAM yer gerek yok.

Hocam zaten kaptıyorum kendisi açılıyor RAM yemiyor ben hiç açılmasınmı diye sordum.

Hpcam şu anlık bende de sorun yok benim sorduğum şey kapatıyorum kendisi açılıyor.

Hocam zaten kaptıyorum kendisi açılıyor RAM yemiyor ben hiç açılmasınmı diye sordum.

Hpcam şu anlık bende de sorun yok benim sorduğum şey kapatıyorum kendisi açılıyor.

Hocam devre dışı bırakmanın farklı yolları oluyor mesela registry yöntemi vardı. Bunlar kalıcı olarak devre dışı bırakıyor yeniden açasıya kadar. Böyle bir şey yapmayı düşünürseniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu şekilde videolardan yararlanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…