Windows USB belleği görmüyor

nvdia

Hectopat
Selamlar, Windows 8.1 64 Bit kullanmaktayım. Yakın zaman içinde HDD içinde bir sıkıntı çıktığı için Windows 8.1 Pro işletim sistemimi Windows 8.1 64 Bit şeklinde değiştirdim. Bunu yaparken kullandığım flash bellek ise şu anda Windows 8.1 64 Bit işletim sistemim tarafından gözükmemektedir. İnternetteki çeşitli çözüm yöntemlerini denememe rağmen bir faydası olmadı. Ek fotoğraflar aşağıda. Ayrıca USB portlarımda bir sıkıntı olmadığından eminim başka bir USB bellek ile denedim portlarda sıkıntı olup olmamasını. USB bellek; Kingston datatraveler 104 16 GB.

1598987843394.png

Bu şekilde 16 GB USB belleğim 350 MB gözüküyor daha önce Rufus ile Windows 8.1 ISO dosyası yapmıştım bir tek ondan sonraki hali bu şekilde.

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Ayrıca bu şekilde CMD'den biçimlendirmeyi denediğimde hata veriyor bu şekilde.

Son düzenleme:
Minitool Partition wizard ile USB belleği silip tekrardan oluşturun ve biçimlendirin. Dikkat edin bunu diğer disklerden birisine yaparsanız o diskteki veriler silinir.

Ek olarak BIOS üzerinde de gözüküp gözükmediğine bakın.

Denedim ancak olmadı BIOS üzerinden bakacağım ancak hala daha anlayamadım sorunun temelini.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı