Windows USB ile nasıl sıfırlanır?

Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prıme B450M-K 2
Amd Ryzen 5 5600
Galax Rtx 2060 Plus
Merhaba. Rufus ile Windows 11 Pro 24H2 Windows indirdim USB'ye, bununla bilgisayarımı sıfırlamak istiyorum. Benim bildigim USB boot menusunden secip ilerliyoruz, yuklemek istedigimiz Windows surumunu seciyoruz. Eski Windows karsımıza cıkan bolumden silip ardındın kurulacak diski seciyorum ve kurulumum bitiriyorum. Bu dogrudur degil mi? Bir sorun ile karsılasır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir yanlışınız yok hocam Rufus, balenaEtcher vb. program ile yazdırıp boot edieceğiz USB üzerinden ve halihazırda kurulu olan Windows diski sıfırlayıp temiz kurulum gerçekleştireceksiniz

Merhaba. Rufus ile Windows 11 Pro 24H2 Windows indirdim USB'ye, bununla bilgisayarımı sıfırlamak istiyorum. Benim bildigim USB boot menusunden secip ilerliyoruz, yuklemek istedigimiz Windows surumunu seciyoruz. Eski Windows karsımıza cıkan bolumden silip ardındın kurulacak diski seciyorum ve kurulumum bitiriyorum. Bu dogrudur degil mi? Bir sorun ile karsılasır mıyım?

Sistemi kuracağınız diskte size lazım olan veri var mı?
Yoksa kurulum aşamasında disk seçme ekranı gelince diskte bulunan tüm bölümleri altta bulunan sil komutu ile teker teker silip diski tek parça haline getirin. Başka hiçbir işlem yapmadan yani bölmeden ve biçimlendirmeden kurulum için seçerek ilerleyin.

EK: Önemli: İlk önce mevcut sisteminizi kullanarak BIOS unuz güncel değil ise güncelleyin. Kurulum aşamasında da ethernet kablosu takılı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı