A abd_dgn Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #1 Windows USB'sini MBR yapmama rağmen GPT olarak gözüküyor.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 1 Ağustos 2023 #2 Ee o zaman GPT yap. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et abd_dgn dedi: Windows USB'sini MBR yapmama rağmen GPT olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Güvenilir bir şekilde yap ama bütün veriler yok olacaktır.
Ee o zaman GPT yap. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et abd_dgn dedi: Windows USB'sini MBR yapmama rağmen GPT olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Güvenilir bir şekilde yap ama bütün veriler yok olacaktır.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Ağustos 2023 #3 abd_dgn dedi: Windows USB'sini MBR yapmama rağmen GPT olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Rufustan MBR yazdırın, sonra flash bellekten başlatma yerinde flaşı seçin. GPT sorunu olmayacağını düşünüyorum. UEFI olarak mı seçiyorsunuz flaşı?
abd_dgn dedi: Windows USB'sini MBR yapmama rağmen GPT olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Rufustan MBR yazdırın, sonra flash bellekten başlatma yerinde flaşı seçin. GPT sorunu olmayacağını düşünüyorum. UEFI olarak mı seçiyorsunuz flaşı?
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 1 Ağustos 2023 #4 ardanoir dedi: Rufus'tan MBR yazdırın, sonra flash bellekten başlatma yerinde flaşı seçin. GPT sorunu olmayacağını düşünüyorum. UEFI olarak mı seçiyorsunuz flaşı? Genişletmek için tıkla... Hocam tam okuyun lütfen açıklamayı diyor ki MBR yaptım ama GPT görünüyor.
ardanoir dedi: Rufus'tan MBR yazdırın, sonra flash bellekten başlatma yerinde flaşı seçin. GPT sorunu olmayacağını düşünüyorum. UEFI olarak mı seçiyorsunuz flaşı? Genişletmek için tıkla... Hocam tam okuyun lütfen açıklamayı diyor ki MBR yaptım ama GPT görünüyor.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Ağustos 2023 #5 Cicenes35 dedi: Hocam tam okuyun lütfen açıklamayı diyor ki MBR yaptım ama GPT görünüyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaş MBR yapmama rağmen GPT gözüküyor diyor, muhtemelen düzgün bir şekilde USB formatını değiştirememiş.
Cicenes35 dedi: Hocam tam okuyun lütfen açıklamayı diyor ki MBR yaptım ama GPT görünüyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaş MBR yapmama rağmen GPT gözüküyor diyor, muhtemelen düzgün bir şekilde USB formatını değiştirememiş.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 1 Ağustos 2023 #6 ardanoir dedi: Arkadaş MBR yapmama rağmen GPT gözüküyor diyor, muhtemelen düzgün bir şekilde USB formatını değiştirememiş. Genişletmek için tıkla... Ee ben ne demek istedim kardeş.
ardanoir dedi: Arkadaş MBR yapmama rağmen GPT gözüküyor diyor, muhtemelen düzgün bir şekilde USB formatını değiştirememiş. Genişletmek için tıkla... Ee ben ne demek istedim kardeş.
A abd_dgn Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #7 Cicenes35 dedi: Ee ben ne demek istedim kardeş. Genişletmek için tıkla... Halletim hocam.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 1 Ağustos 2023 #8 abd_dgn dedi: Halletim hocam. Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız hocam anlatın size izlediğim videoyu izlediniz hocam ne yaptınız.
abd_dgn dedi: Halletim hocam. Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız hocam anlatın size izlediğim videoyu izlediniz hocam ne yaptınız.
A abd_dgn Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #9 Cicenes35 dedi: Ne yaptınız hocam anlatın size izlediğim videoyu izlediniz hocam ne yaptınız. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki gibi yaptım hocam.
Cicenes35 dedi: Ne yaptınız hocam anlatın size izlediğim videoyu izlediniz hocam ne yaptınız. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki gibi yaptım hocam.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 1 Ağustos 2023 #10 abd_dgn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki gibi yaptım hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam hayırlı ve geçmiş olsun.
abd_dgn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki gibi yaptım hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam hayırlı ve geçmiş olsun.