Windows USB'den kulaklık algılamama sorunu

trkn

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Windows 10 Pro, BIOS güncel, Windows Update'ler kurulu.
Dün yeni bir sistem topladım, Windows'u kurduktan sonra driverlerı güncelledim ve gereken driverları yükledim. Kulaklık dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Asus'un sitesinden, audio driver indirsem de ne yazık ki sistem kulaklığı hiçbir şekilde algılamadı, eski sürüm driverları denedim yine çözüm olmadı. İnternetten araştırma yapsam da halen çözüm bulamadım, yardımınıza ihtiyacım var.

@Recep Baltaş

Jack'lı ya da bluetooth olan kulaklıklar sorunsuz çalışıyor ancak USB'den bağladığım kulaklık çalışmıyor. Evdeki Windows 10 yüklü farklı bir bilgisayarda sorunsuz çalışıyor kulaklık, USB portlarında da herhangi bir sorun yok neredeyse tüm portları test ettim.

Dipnot: Kulaklığın driverını bilgisayar algılamadığı için yükleyemiyorum. Bir şekilde yüklemeyi başardığımda, program kulaklığı takın uyarısı verdi.

Sistem;
  • Asus Rog Crosshair VI Hero X370
  • Ryzen 5 2600x
Kulaklık;
  • Trust GXT340

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle yazımı düzenlediğiniz için teşekkür ederim. Dün geceden bu yana uykusuz kaldım bu sorundan dolayı. Kulaklığın sürücüsünü yüklemeye çalıştığımda aldığım hata bu;
Portu değiştirdiğim de aldığım hata;
Bunlarda kurduğum chipset ve USB sürücüleri;

kardeşim aynı sorun bendede var kulaklıkta sorun olduğunu düşünmüyorum sorunun nerde oldugunuda anlamadım

kardeşim aynı sorun bendede var kulaklıkta sorun olduğunu düşünmüyorum sorunun nerde oldugunuda anlamadım
Jack girişleri olan yeni kulaklık alacağım, ben tamamen sürücülerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Hem kulaklıkta hemde girişlerde herhangi bir sorun yok, günlerce bir çok farklı yolu test ettim ve sorunu çözemedim. Umarım düzgün güncellemelerle bu sorun çözülür.

Almayı düşündüğüm kulaklık, Steelseries Arctis 3.

Hocam bu kulaklıktan ben de aldım ama bu sürümde görmüyor. Diğer sürümü indir ve kur o zaman kabul edip görüyor. Bende de şimdi farklı girişlere takıp çıkartıyorum o zaman tanıyor. Diğer girişlere taktığımda görmüyor kulaklığı, sebebini anlamadım hala.

Hakan bey rica etsem bana da ulaşırmısınız aynı kulaklıktan ben de de var ama okumuyor bir türlü discord Join the Zero'nun Mekanı Discord Server! bilgisayarda yada bu mesajı aldığınızda bana ulaşırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…