migration Megapat Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 686 Çözümler 1 6 Ocak 2018 #1 Bunu ben kendim kurcalarken bir yerlerden kapattım sanırım. Nerden yaptığımı da hatırlamıyorum. Önceden açılıyordu. Güncelleme dahi yapamıyorum. Ekteki SS'ler de Store ve Edge'yi açtım ve sonuç ortada. Tekrar nasıl eski haline getirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2018
Bunu ben kendim kurcalarken bir yerlerden kapattım sanırım. Nerden yaptığımı da hatırlamıyorum. Önceden açılıyordu. Güncelleme dahi yapamıyorum. Ekteki SS'ler de Store ve Edge'yi açtım ve sonuç ortada. Tekrar nasıl eski haline getirebilirim?
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 6 Ocak 2018 #2 Yeni bir Windows profili oluşturup tekrar dener misin?
migration Megapat Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 686 Çözümler 1 7 Ocak 2018 #3 Silinen üye dedi: Yeni bir Windows profili oluşturup tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... Aynı.
Silinen üye dedi: Yeni bir Windows profili oluşturup tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... Aynı.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 7 Ocak 2018 #4 Arama'ya gidin ve wsreset yazın. WSReset.exe komutunu açın ve işlemi bitirmesine izin verin.
migration Megapat Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 686 Çözümler 1 14 Ocak 2018 #5 Silinen üye dedi: Arama'ya gidin ve wsreset yazın. WSReset.exe komutunu açın ve işlemi bitirmesine izin verin. Genişletmek için tıkla... Boş bir siyah ekranda imleç yanıp söndü. Sonra kendi kendine kapandı. Direkt mağaza açıldı. Ama yine aynı hata. Sorun çözüldü. Windows olay günlüğünün aktifliğini kaldırmışım. Tekrar aktif ettim düzeldi.
Silinen üye dedi: Arama'ya gidin ve wsreset yazın. WSReset.exe komutunu açın ve işlemi bitirmesine izin verin. Genişletmek için tıkla... Boş bir siyah ekranda imleç yanıp söndü. Sonra kendi kendine kapandı. Direkt mağaza açıldı. Ama yine aynı hata. Sorun çözüldü. Windows olay günlüğünün aktifliğini kaldırmışım. Tekrar aktif ettim düzeldi.