Windows uygulamalarında pencere içinde pencere var mı?

kula000

Megapat
Kullandıgım işletim sistemi Windows 11 Metin2 oyunu oynuyoruz arkadaşlar ile farm yaparken çokca sıkılıyorum. Disney+ kullanırken aynıda zamanda oyun ekranını görmem mümkün müdür?

Vardır;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yada bu eklentiyi kullanarak her sitede pip özelliğini kullanın;

Mümkün; ayarlardan pencereli yapın oyunu, aynı anda oyunu oynayıp başka bir şey izleyebilirsiniz.
Oyun pencereli fakat Disney uyglamasını açıp oyun penceresini açtığımda Disney penceresı arka plana geçiyor.
Chrome için istememiştim. Disney+ windows uyglaması için istemiştim.

Oyun pencereli fakat Disney uyglamasını açıp oyun penceresini açtığımda Disney penceresı arka plana geçiyor.

Chrome için istememiştim. Disney+ windows uyglaması için istemiştim.
Anladım.
O zaman bu öneri olsun. Disney'e Chrome'dan girerseniz denersiniz.

Video çözünürlüğünü 720P'ye sabitlemişler Chrome'de uygulama dışında maaalesef 1080p içerik tüketemiyorsunuz Disney-Netflix platformlarında. Kullanmıyorum o yüzden site üzerinden.

Video çözünürlüğünü 720P'ye sabitlemişler Chrome'de uygulama dışında maaalesef 1080p içerik tüketemiyorsunuz Disney-Netflix platformlarında. Kullanmıyorum o yüzden site üzerinden.
Ben bunu önerebilirim ancak. Zaten video boyutunu küçültüp izleyeceksin, aman aman bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…