A Adriel Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #1 Sorum başlıktaki gibidir sanki Update almamışlar formattan sonra oldu.
L LBME_YT Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #2 Hangi sürümü kullanıyorsun? Ona göre çözüm bulacağım. Adriel dedi: Sorum başlıktaki gibidir sanki Update almamışlar formattan sonra oldu. Genişletmek için tıkla... Powershell'i yönetici olarak çalıştırıp şu komutu yazar mısınız? Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage -AllUsers| Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} Son düzenleme: 5 Haziran 2024
Hangi sürümü kullanıyorsun? Ona göre çözüm bulacağım. Adriel dedi: Sorum başlıktaki gibidir sanki Update almamışlar formattan sonra oldu. Genişletmek için tıkla... Powershell'i yönetici olarak çalıştırıp şu komutu yazar mısınız? Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage -AllUsers| Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
A Adriel Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #3 LBME_YT dedi: Hangi sürümü kullanıyorsun? Ona göre çözüm bulacağım. PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp şu komutu yazar mısınız? Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage -AllUsers| Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} Genişletmek için tıkla... Sanırsam Windows 10 Pro aslında temiz kurulum yapacaktım sanırım yanlış yaptım. LBME_YT dedi: Hangi sürümü kullanıyorsun? Ona göre çözüm bulacağım. PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp şu komutu yazar mısınız? Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage -AllUsers| Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} Genişletmek için tıkla... Hocam hiç hoşuma gitmedim ya arayüz sanki Update'siz hali gibi.
LBME_YT dedi: Hangi sürümü kullanıyorsun? Ona göre çözüm bulacağım. PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp şu komutu yazar mısınız? Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage -AllUsers| Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} Genişletmek için tıkla... Sanırsam Windows 10 Pro aslında temiz kurulum yapacaktım sanırım yanlış yaptım. LBME_YT dedi: Hangi sürümü kullanıyorsun? Ona göre çözüm bulacağım. PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp şu komutu yazar mısınız? Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage -AllUsers| Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} Genişletmek için tıkla... Hocam hiç hoşuma gitmedim ya arayüz sanki Update'siz hali gibi.
L LBME_YT Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #4 Adriel dedi: Sanırsam Windows 10 Pro aslında temiz kurulum yapacaktım sanırım yanlış yaptım. Hocam hiç hoşuma gitmedim ya arayüz sanki Update'siz hali gibi. Genişletmek için tıkla... Sen PowerShell'i yönetici olarak şu kodu girip enterladın mı?Get-AppxPackage -AllUsers| Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
Adriel dedi: Sanırsam Windows 10 Pro aslında temiz kurulum yapacaktım sanırım yanlış yaptım. Hocam hiç hoşuma gitmedim ya arayüz sanki Update'siz hali gibi. Genişletmek için tıkla... Sen PowerShell'i yönetici olarak şu kodu girip enterladın mı?Get-AppxPackage -AllUsers| Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
ygtylc Kilopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.910 Çözümler 50 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600X / MSI MAG B550 Tomahawk / Corsair RM750 80+ Gold PSU / Corsair Vengeance Pro (1x16) 3600 Mhz CL18 / Samsung 970 Evo 500GB / Seagate Baraccuda 2TB 7200 RPM 256 MB Cache HDD / RTX 3070 (Belli değil) / MSI MAG Forge 100M Cinsiyet Diğer 7 Haziran 2024 #5 Temiz kurulumda öyle oluyor. En son ISO'yu indirseniz bile. Store'dan güncelleyin.