Demir.kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Şubat 2021 #1 İstediğim bir Windows uygulamanın kodlarını gösterebilecek uygulama var mı veya nasıl kodlarını görebilirim?
İstediğim bir Windows uygulamanın kodlarını gösterebilecek uygulama var mı veya nasıl kodlarını görebilirim?
gursel aydin Picopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 554 Çözümler 1 27 Şubat 2021 #2 Windows açık kaynak olmadığından göremezsin sanıyorum.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 27 Şubat 2021 #3 Demir.kan dedi: İstediğim bir Windows uygulamanın kodlarını gösterebilecek uygulama var mı veya nasıl kodlarını görebilirim? Genişletmek için tıkla... Microsoft Windows'un bir çok yazılımı (ve o işletim sistemine yazılan yazılımların bir çoğu) açık kaynak olmadığından dolayı göremezsiniz.
Demir.kan dedi: İstediğim bir Windows uygulamanın kodlarını gösterebilecek uygulama var mı veya nasıl kodlarını görebilirim? Genişletmek için tıkla... Microsoft Windows'un bir çok yazılımı (ve o işletim sistemine yazılan yazılımların bir çoğu) açık kaynak olmadığından dolayı göremezsiniz.