ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 6 Ocak 2022 #1 Fotoğrafta gördüğünüz gibi Microsoft Store'dan indirdiğim veya Windows uygulamalarının logoları gözükmüyor bu bugün oldu neden olabilir? Dosya Ekleri 2022-01-06 (2).png 222,5 KB · Görüntüleme: 64
Fotoğrafta gördüğünüz gibi Microsoft Store'dan indirdiğim veya Windows uygulamalarının logoları gözükmüyor bu bugün oldu neden olabilir?
Eren Faruk Arabacı Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.817 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Düzce Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-8250u CPU AMD Radeon 520 GPU Gigabyte 240 SATA SSD 8 GB DDR4 2400 MHZ RAM Windows 11 22H2 OS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2022 #2 Bazen bende de oluyor. Belli bir süre sonra düzelecektir. Bende yarım saat sonra falan düzeliyor. Artı 0 Eksi
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 6 Ocak 2022 #3 Windows güncellemesi varsa indirin. Görev yöneticisine girip Aramayı durdurun ve Windows Gezginini yeniden başlatmayı deneyin. Artı 1 Eksi
Windows güncellemesi varsa indirin. Görev yöneticisine girip Aramayı durdurun ve Windows Gezginini yeniden başlatmayı deneyin.
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #4 Düzelmezse Win+r wsreset.exe enter yaparak mağazayı sıfırlamayı dene. Artı 0 Eksi
KS KS ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 6 Ocak 2022 #5 e.n.e.s dedi: Windows güncellemesi varsa indirin. Görev yöneticisine girip aramayı durdurun ve Windows gezginini yeniden başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Windows güncelleştirmelerini durdurmuştum, görev yöneticisine girip aramayı durdurun ne demek anlamadım. Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Windows güncellemesi varsa indirin. Görev yöneticisine girip aramayı durdurun ve Windows gezginini yeniden başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Windows güncelleştirmelerini durdurmuştum, görev yöneticisine girip aramayı durdurun ne demek anlamadım.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 6 Ocak 2022 #6 ZEROX67 dedi: Windows güncelleştirmelerini durdurmuştum, görev yöneticisine girip aramayı durdurun ne demek anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yani arama hizmetini durdurun demek istedim, küçük bir bug olabilir diye. Windows güncellemesi yaptıktan sonra düzelebiliyor bazen böyle sorunlar. Artı 1 Eksi
ZEROX67 dedi: Windows güncelleştirmelerini durdurmuştum, görev yöneticisine girip aramayı durdurun ne demek anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yani arama hizmetini durdurun demek istedim, küçük bir bug olabilir diye. Windows güncellemesi yaptıktan sonra düzelebiliyor bazen böyle sorunlar.