Leawon Femtopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #1 Merhabalar, Windows uygulamaların simgeleri gözükmüyor neden acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2021
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2021 #2 Leawon dedi: Merhabalar, Windows uygulamaların simgeleri gözükmüyor neden acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 1072890 Eki Görüntüle 1072891 Genişletmek için tıkla... Tahmin edeyim yer açmaya çalışırken Windows dosyalarını sildin? Artı 0 Eksi
Leawon dedi: Merhabalar, Windows uygulamaların simgeleri gözükmüyor neden acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 1072890 Eki Görüntüle 1072891 Genişletmek için tıkla... Tahmin edeyim yer açmaya çalışırken Windows dosyalarını sildin?
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #3 CMD'ye "sfc /scannow" komutunu yazın. Artı 0 Eksi
KS KS Leawon Femtopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #4 Yer sıkıntım yok bro 16TB emirtmurr dedi: Tahmin edeyim yer açmaya çalışırken Windows dosyalarını sildin? Genişletmek için tıkla... VIII.Edward dedi: CMD'ye "SFC /scannow" komutunu yazın. Genişletmek için tıkla... Yazdım bir şey değişmedi. Artı 0 Eksi
Yer sıkıntım yok bro 16TB emirtmurr dedi: Tahmin edeyim yer açmaya çalışırken Windows dosyalarını sildin? Genişletmek için tıkla... VIII.Edward dedi: CMD'ye "SFC /scannow" komutunu yazın. Genişletmek için tıkla... Yazdım bir şey değişmedi.
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2021 #5 Leawon dedi: Yer sıkıntım yok bro 16TB Yazdım bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... 1. yöntem: Windows'u flashtan yeniden kur kurulumu yaparken dosyalarımı saklayı seç. 2. yöntem: Windows başlarken fişi çek onarımı çalıştırınca oradan sıfırlayı seç ve dosyalarımı saklaya bas(önermiyorum) Artı 0 Eksi
Leawon dedi: Yer sıkıntım yok bro 16TB Yazdım bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... 1. yöntem: Windows'u flashtan yeniden kur kurulumu yaparken dosyalarımı saklayı seç. 2. yöntem: Windows başlarken fişi çek onarımı çalıştırınca oradan sıfırlayı seç ve dosyalarımı saklaya bas(önermiyorum)
kemalakn Zeptopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #6 Hocam performans ayarlarında Pcye çok yük binmemesi için bi ayar var onu açmış olabilirsin Artı 0 Eksi