SonOfDurin
Kilopat
3 gün önce bilgisayarım 0xc000021a hatası ile mavi ekran verdi. Bunun üzerine onarma seçeneklerini denedim fakat bilgisayarım düzelmedi. Ardından USB ile keyfi kurulum yaparak yeniden Windows 10 temiz kurulum yaptım. Windows açıldıktan sonra güncelleştirmeler aracılığı ile driverları kurdum, oyunlar vb. yüklemelerimi bitirdim. PC'yi yeniden başlattığımda PC'nin ekranında yazıların kaybolduğunu gördüm. Buna da çözüm bulamayınca bu sefer PC'deki bütün HDD'leri biçimlendirerek yeniden temiz kurulum yaptım. Yine aynı aşamalar. Driver, oyunlar vs. ardından PC'yi kapatıp uyudum. Sabah uyandığımda PC'yi açtım bu sefer Windows oturum açma ekranında uzun bekletiyor, açıldıktan sonra masaüstü ikonları belirmeden 2-3 dk bekletip sonra aktif oluyordu. Bu da sinirimi bozdu, bu sefer farklı bir Windows download ettim Microsoft sitesinden ve dün gece yeniden temiz kurulum yaptım, yine restart sonrası oturum açma ekranında kalıyor ve ekranda aşağıda göreceğiniz gibi "Uzaktan İşlem Başarısız" uyarısı alıyorum. (PC'yi bu aşamalar sırasında tek RAM ile onboard ile çeşitli şekilde test ettim fakat onlarda problem yok gibi, tek aklıma gelen SSD ve HDD. HDD'yi alalı 5-6 yıl civarı oldu acaba ondan dolayı mı problem yaşıyorum çünkü SSD'ye kuruyorum Windows'u ve yaşadığım problem hep Windows'ta)
Sistem bilgisi;
Sistem bilgisi;
- Asus Z87 Plus anakart
- AMD R9 290 GPU (Sapphire)
- i7 4770K işlemci
- OCZ Vertex 250 GB SSD
- WD 1 TB SATA HDD
- 8+8 Corsair Vengeance RAM
Son düzenleyen: Moderatör: