Ömer faruk SÖNMEZ Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #1 Selamlar Şu anda Windows ve Manjaro UEFI modunda Dual Boot olarak kurulu. Manjaro ile Windows arasına Debian tabanlı bir distro kurmak istiyorum. Bu mümkün müdür? Tahminimce kurarken grub kurmamam gerekiyor ama sormak istedim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2021
Selamlar Şu anda Windows ve Manjaro UEFI modunda Dual Boot olarak kurulu. Manjaro ile Windows arasına Debian tabanlı bir distro kurmak istiyorum. Bu mümkün müdür? Tahminimce kurarken grub kurmamam gerekiyor ama sormak istedim.
Gvidia Nforce Hectopat Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 159 Çözümler 3 3 Mayıs 2021 #2 Hocam hiç 3 OS aynı anda kurmadım, kullanmadım fakat mümkündür diye düşünüyorum. Çoğu Linux Distro'su kurulumdan sonra grub kuruyor olması lazım.
Hocam hiç 3 OS aynı anda kurmadım, kullanmadım fakat mümkündür diye düşünüyorum. Çoğu Linux Distro'su kurulumdan sonra grub kuruyor olması lazım.
Ömer faruk SÖNMEZ Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #3 Gvidia Nforce dedi: Hocam hiç 3 OS aynı anda kurmadım, kullanmadım fakat mümkündür diye düşünüyorum. Çoğu Linux Distro'su kurulumdan sonra grub kuruyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Elle kurmayı seçince grubu kurmak zorunlu olmuyor.
Gvidia Nforce dedi: Hocam hiç 3 OS aynı anda kurmadım, kullanmadım fakat mümkündür diye düşünüyorum. Çoğu Linux Distro'su kurulumdan sonra grub kuruyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Elle kurmayı seçince grubu kurmak zorunlu olmuyor.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #4 Mümkün. Dağıtımı kurduktan sonra GRUB'u güncelliyorsun, bitti. Ya da rEFInd gibi bir boot manager.
Ömer faruk SÖNMEZ Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #5 Zurnadürüm dedi: Mümkün. Dağıtımı kurduktan sonra GRUB'u güncelliyorsun, bitti. Ya da rEFInd gibi bir boot manager. Genişletmek için tıkla... update-grub ile değil mi?
Zurnadürüm dedi: Mümkün. Dağıtımı kurduktan sonra GRUB'u güncelliyorsun, bitti. Ya da rEFInd gibi bir boot manager. Genişletmek için tıkla... update-grub ile değil mi?
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 3 Mayıs 2021 #6 GRUB ayarlarında os-prober açık ise otomatik olarak tanıması gerekiyor.