Windows ve Mac OS X Uyumlu Laptop Önerisi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Software Engineer
Merhabalar,

Benim yeni bir laptopa ihtiyacım var. Windows ve MacOS kullanmam gerekiyor. Windows'u Visual Studio ve oyun için kullanmak istiyorum. MacOS'u sadece XCODE kullanmak için lazım. MSI gibi sağlam firmaların oyun laptoplarından lazım. Monster, msi gibi laptoplara baktım fakat hangisi tam uyumlu bilmiyorum. Hem oyun için kullanabileceğim hemde macos uyumlu laptop önerilerinizi bekliyorum.

Laptopla olursa hoşuma gidecek özellikler :
  • İşlemci oyun için olması,
  • Ekran kartı GTX 9. nesil olması fakat macos hangi modelleri destekliyorsa onlarda olabilir
  • 2 tane harddisk yuvası. Bir harddiske windows diğerine macos kurmayı planlıyorum çift ssd yapmak hoşuma gider.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağı yukarı bütün MSI modellerine Hackintosh kurabiliyorsun. Bütçeni belirtirsen bir öneri yapabilirim. Doğrudan öneri istersen GS serisine bakabilirsin. Macbook şıklığının oyuncu bilgisayarındaki karşılığı diyebilirim.

Normalde Macbook'lara 5500tl verecektim fakat normal olarak 4 5 6 bin tl gibi bir bütçem var. Oyun için de laptop istiyorum ama abi sen dersen gerek yok. 3 bin TL'lik şu bilgisayar hem işini görür hem de Mac OS ile tamamen uyumludur dersen o da kabuldür benim için. 3 bin laptopa ver, 1 bin'de PS4 alırsın gibi bir şey de önerebilirsin. Benim için oyundan önemlisi, visual studio için işlemcisi yetecek, photoshop illustrator gibi Adobe'leri açabilecek ve Mac OS kurulabilecek olan bir bilgisayarda yeter. :) MSI önerilerini de bekliyorum. Birçok öneri sunabilirsin bana Recep Abi :)

Aşağı yukarı bütün MSI modellerine Hackintosh kurabiliyorsun. Bütçeni belirtirsen bir öneri yapabilirim. Doğrudan öneri istersen GS serisine bakabilirsin. Macbook şıklığının oyuncu bilgisayarındaki karşılığı diyebilirim.
Recep Abi unuttun beni. Bana öneride bulunacaktın ?

İlla MSI gerek yok ama "Yüksek performans ve çok ağır olmaması yani hafif dersem saçma olur, iyi bileşenler büyük. Olabildiğince hafif, en performanslı bir laptop lazım. Oyun oynamıyorum ama yüklersem de açacak seviyede sağlam bir laptop öneri bekliyorum. 2 ya da 3 ya da 4 harddisk ya da SSD takabilirsem SATA portları varsa on numara olur. Senin bilgine muhtacım şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı