Windows ve macOS ortak monitör önerisi

Bütçe
3500

61691

Megapat
Arkadaşlar merhaba, 2 tane laptopum var. Bunlardan birisi Windows işletim sistemine sahip diğeri ise macOS (MacBook Air 2020 m1) işletim sistemine sahip. Bu iki bilgisayarımı tek bir monitöre bağlamak istiyorum ve bu monitörün minimum 2560x1440 çözünürlükte 144 Hz olması, kulak içi kulaklık için jak girişinin de olmasını istiyorum. Dahili hoparlör olsa fena olmaz ama eğer önereceğiniz modeller arasında fiyat farkı çok olursa dahili hoparlörlü monitör almam. Bütçemi ekte belirttim. Önerileriniz nelerdir? Teşekkürler.

Macbook için 1440p monitor almanızı tavsiye etmem scaling yapamıyorsunuz bu sebeple yazılar bulanık gözüküyor, bütçenizi arttırabilirseniz 4k monitör alın.

MacBook için 1440p monitor almanızı tavsiye etmem scaling yapamıyorsunuz bu sebeple yazılar bulanık gözüküyor, bütçenizi arttırabilirseniz 4K monitör alın.

Siz şu anda 4K kullanıyorsunuz sanırım ve daha önce bu problemi yaşadınız değil mi?

Evet daha önce 3440x1440 monitor satın almıştım bu problemden dolayı iade edip 5120x2160 monitor satın aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…