Çözüldü Windows ve oyunları nereye kurmalıyım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bilalyldrm1649

Centipat
Arkadaşlar ben 512 GB SSD ve 1TB HDD alacağım fakat oyunları ve Windows'u nereye kuracağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows'u, programları ve hikayeli oyunları SSD'ye, rekabetçi oyunları HDD'ye kurabilirsiniz.
Sistemi ve oyunları SSD'ye kurun. Yalnız SSD'yi tam doldurmayın. Üçte biri boş kalsın. Oyunlar taşma yaparsa geri kalanları da HDD'ye kurun. 512 GB SSD'ye dünyalar sığar.
Bende 250 GB SSD, 1 TB HDD var. Az oyun oynadığım için gayet yetiyor bana. Onun dışında filmdir, resimdir, müziktir, indirilenlerdir -bu önemli- hepsi HDD'de.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben 512 GB SSD ve 1TB HDD alacağım fakat oyunları ve Windows'u nereye kuracağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. 🙂

SSD'ye Windows kurman daha iyi olur, eğer çok oynadığın birkaç oyunun varsa onu da SSD'ye kurabilirsin, diğer dosyaları, oyunlarını v.b. HDD'ye kurmanı öneririm.

Windows, Chrome gibi basit uygulamaları ve en fazla oynadığın oyunları SSD içine koy

Daha az oynadığın ve çok yer kaplayan oyunları ve fotoğraf, film gibi şeyleri de HDD içine at.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı