H Hz.AttackBey Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #11 Zeki Fırıldak dedi: Denetim masasından Genişletmek için tıkla... tamam hemen siliyorum
omercantr1 Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2021 #12 Çünkü başka AV kullanıyorsun. Kaspersky ve malwarebytesı sil düzelir.
H Hz.AttackBey Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #13 Zeki Fırıldak dedi: Denetim Masası'ndan. Oda olmazsa Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burayı yapın olmazsa bir şey yapabilme imkanım yok :/ Genişletmek için tıkla... denedim onu önceden
Zeki Fırıldak dedi: Denetim Masası'ndan. Oda olmazsa Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burayı yapın olmazsa bir şey yapabilme imkanım yok :/ Genişletmek için tıkla... denedim onu önceden
YK32 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 480 Çözümler 9 Yer İstanbul 17 Aralık 2021 #14 Denetim masasında antivirüslerinizi siliniz ardından. CMD komut satırını yönetici açıp SFC /scannow yazın 100 olunca islem bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Denetim masasında antivirüslerinizi siliniz ardından. CMD komut satırını yönetici açıp SFC /scannow yazın 100 olunca islem bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 17 Aralık 2021 #15 Hz.AttackBey dedi: Denedim onu önceden. Genişletmek için tıkla... Bütün antivirüs yazılımlarınızı Denetim Masası'ndan silip bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Hz.AttackBey dedi: Denedim onu önceden. Genişletmek için tıkla... Bütün antivirüs yazılımlarınızı Denetim Masası'ndan silip bilgisayarınızı yeniden başlatın.
H Hz.AttackBey Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #16 YK32 dedi: Denetim masasında antivirüslerinizi siliniz ardından. CMD komut satırını yönetici açıp SFC /scannow yazın 100 olunca islem bilgisayarınızı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... onuda denedim az önce hatta konuyu olusturmadan once Zeki Fırıldak dedi: Bütün antivirüs yazılımlarınızı Denetim Masası'ndan silip bilgisayarınızı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... yaptım az once Zeki Fırıldak dedi: Denetim Masası'ndan. Oda olmazsa Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burayı yapın olmazsa bir şey yapabilme imkanım yok :/ Genişletmek için tıkla... bu videoda disableantispyware diyor o bende yok ?
YK32 dedi: Denetim masasında antivirüslerinizi siliniz ardından. CMD komut satırını yönetici açıp SFC /scannow yazın 100 olunca islem bilgisayarınızı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... onuda denedim az önce hatta konuyu olusturmadan once Zeki Fırıldak dedi: Bütün antivirüs yazılımlarınızı Denetim Masası'ndan silip bilgisayarınızı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... yaptım az once Zeki Fırıldak dedi: Denetim Masası'ndan. Oda olmazsa Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burayı yapın olmazsa bir şey yapabilme imkanım yok :/ Genişletmek için tıkla... bu videoda disableantispyware diyor o bende yok ?
Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 17 Aralık 2021 #17 Hz.AttackBey dedi: Onu da denedim az önce hatta konuyu olusturmadan once. Yaptım az once. Bu videoda DisableAntiSpyware diyor o bende yok? Genişletmek için tıkla... Windows 11 ile ilgili olabilir onu bilmiyorum veya yanlış regedit dosyasına gitmiş olabilirsiniz.
Hz.AttackBey dedi: Onu da denedim az önce hatta konuyu olusturmadan once. Yaptım az once. Bu videoda DisableAntiSpyware diyor o bende yok? Genişletmek için tıkla... Windows 11 ile ilgili olabilir onu bilmiyorum veya yanlış regedit dosyasına gitmiş olabilirsiniz.
YK32 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 480 Çözümler 9 Yer İstanbul 17 Aralık 2021 #18 CMD komut satırında su komutu yazın. shutdown -r -t 0
H Hz.AttackBey Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #19 Zeki Fırıldak dedi: Windows 11 ile ilgili olabilir onu bilmiyorum veya yanlış regedit dosyasına gitmiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum sorunum hala çözülmedi ? YK32 dedi: CMD komut satırında su komutu yazın. shutdown -r -t 0 Genişletmek için tıkla... pcyi neden yeni başlatasyım ?
Zeki Fırıldak dedi: Windows 11 ile ilgili olabilir onu bilmiyorum veya yanlış regedit dosyasına gitmiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum sorunum hala çözülmedi ? YK32 dedi: CMD komut satırında su komutu yazın. shutdown -r -t 0 Genişletmek için tıkla... pcyi neden yeni başlatasyım ?
omercantr1 Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2021 #20 Yüklü olan AV leri silip bilgisayarı yeniden başlattınmı?