Yusuf turul Femtopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #1 Windows Vista, monitör, kasali, klavye, mouse, bilgisayar kaca satilir? İşletim sistemi kötü, ekran kartı falan da.
Windows Vista, monitör, kasali, klavye, mouse, bilgisayar kaca satilir? İşletim sistemi kötü, ekran kartı falan da.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 24 Şubat 2021 #2 Yusuf turul dedi: Windows Vista, monitör, kasali, klavye, mouse, bilgisayar kaca satilir? İşletim sistemi kötü, ekran kartı falan da. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını nereden öğreneceğiz kardeşim? Yazsana sistemi. İşletim sistemini yazacağına özelliklerini yaz sistemin.
Yusuf turul dedi: Windows Vista, monitör, kasali, klavye, mouse, bilgisayar kaca satilir? İşletim sistemi kötü, ekran kartı falan da. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını nereden öğreneceğiz kardeşim? Yazsana sistemi. İşletim sistemini yazacağına özelliklerini yaz sistemin.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 24 Şubat 2021 #3 Yusuf turul dedi: Windows Vista, monitör, kasali, klavye, mouse, bilgisayar kaca satilir? İşletim sistemi kötü, ekran kartı falan da. Genişletmek için tıkla... Donanım adları nedir?
Yusuf turul dedi: Windows Vista, monitör, kasali, klavye, mouse, bilgisayar kaca satilir? İşletim sistemi kötü, ekran kartı falan da. Genişletmek için tıkla... Donanım adları nedir?
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #4 Kötü bir şeyi ifade etmiyor. Vista istenirse Windows 10 Pro bile yapılabilir. Tam parça yazın ki bir fiyat biçebilelim.
Kötü bir şeyi ifade etmiyor. Vista istenirse Windows 10 Pro bile yapılabilir. Tam parça yazın ki bir fiyat biçebilelim.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 24 Şubat 2021 #5 Yusuf turul dedi: Windows Vista, monitör, kasali, klavye, mouse, bilgisayar kaca satilir? İşletim sistemi kötü, ekran kartı falan da. Genişletmek için tıkla... Benim sistemde orta seviye ve işletim sistemi iyi. Acaba kaç para eder?
Yusuf turul dedi: Windows Vista, monitör, kasali, klavye, mouse, bilgisayar kaca satilir? İşletim sistemi kötü, ekran kartı falan da. Genişletmek için tıkla... Benim sistemde orta seviye ve işletim sistemi iyi. Acaba kaç para eder?
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 24 Şubat 2021 #6 300319 dedi: Yazım hatanız var hocam düzeltiniz. Genişletmek için tıkla... Siz beğeni attıktan 1 saniye sonra düzeltilmiş halini atmıştım hala mı hata var?
300319 dedi: Yazım hatanız var hocam düzeltiniz. Genişletmek için tıkla... Siz beğeni attıktan 1 saniye sonra düzeltilmiş halini atmıştım hala mı hata var?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 24 Şubat 2021 #7 İbrahim Gürel dedi: Siz beğeni attıktan 1 saniye sonra düzeltilmiş halini atmıştım hala mı hata var? Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam tamamdır .
İbrahim Gürel dedi: Siz beğeni attıktan 1 saniye sonra düzeltilmiş halini atmıştım hala mı hata var? Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam tamamdır .
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #8 Yusuf turul dedi: Windows Vista, monitör, kasali, klavye, mouse, bilgisayar kaca satilir? İşletim sistemi kötü, ekran kartı falan da. Genişletmek için tıkla... Techpowerup gpuz ve CPU-Z (açarsa, açmazsa bu bilgisayar, özellikler) ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Yusuf turul dedi: Windows Vista, monitör, kasali, klavye, mouse, bilgisayar kaca satilir? İşletim sistemi kötü, ekran kartı falan da. Genişletmek için tıkla... Techpowerup gpuz ve CPU-Z (açarsa, açmazsa bu bilgisayar, özellikler) ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 24 Şubat 2021 #9 Sistem lütfen! Dosya Ekleri EC57E23A-D6E0-4427-9C33-EB2A7E6E4134.jpeg 59,1 KB · Görüntüleme: 45
Taylan Dinler Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.812 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 3.80 GHz İşlemci | GSKILL 16 GB (2x8 GB) RipjawsV 3200 MHz DDR4 RAM | ASUS GeForce RTX 3060 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı | ASUS 24" VG248QG 0,5Ms 165Hz FULL HD Oyuncu Monitörü | Lewitt LCT 240 Pro Kondenser Mikrofon | Audient iD14 MK2 Ses Kartı | Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm Kulaklık | Claw Nexus K1 Klavye | Rampage Glory Mouse Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 24 Şubat 2021 #10 Yusuf turul dedi: Windows Vista, monitör, kasali, klavye, mouse, bilgisayar kaca satilir? İşletim sistemi kötü, ekran kartı falan da. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ekran kartının kötü olduğu kanısına nereden vardın? Çok biliyorsan buraya konu açmayacaksın. Fiyatını belirleyip satacaksın.
Yusuf turul dedi: Windows Vista, monitör, kasali, klavye, mouse, bilgisayar kaca satilir? İşletim sistemi kötü, ekran kartı falan da. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ekran kartının kötü olduğu kanısına nereden vardın? Çok biliyorsan buraya konu açmayacaksın. Fiyatını belirleyip satacaksın.