Windows Vista bilgisayar ne kadar eder?

Yusuf turul

Femtopat
Daha fazla  
Windows Vista, monitör, kasali, klavye, mouse, bilgisayar kaca satilir? İşletim sistemi kötü, ekran kartı falan da.

Windows Vista, monitör, kasali, klavye, mouse, bilgisayar kaca satilir? İşletim sistemi kötü, ekran kartı falan da.
Ekran kartını nereden öğreneceğiz kardeşim? Yazsana sistemi. İşletim sistemini yazacağına özelliklerini yaz sistemin.

Kötü bir şeyi ifade etmiyor. Vista istenirse Windows 10 Pro bile yapılabilir. Tam parça yazın ki bir fiyat biçebilelim.

Techpowerup gpuz ve CPU-Z (açarsa, açmazsa bu bilgisayar, özellikler) ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Sistem lütfen!

Dosya Ekleri

• EC57E23A-D6E0-4427-9C33-EB2A7E6E4134.jpeg
    59,1 KB · Görüntüleme: 45
Kardeşim ekran kartının kötü olduğu kanısına nereden vardın? Çok biliyorsan buraya konu açmayacaksın. Fiyatını belirleyip satacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…