Windows Vista extended kernel kurulum hatası

SOlalean

Yoctopat
Arkadaşlar selam, ben buradaki ISO'yu kurmak istiyorum ancak hatalar çıkıyor.
USB'den başlatınca ( 2USB'den denendi ) key istediği kısımda Next diyorum ve donuyor 2 saat bekledim değişmedi. Ancak Shift + F10 fonksiyonları çalışıyor.
Bende dedim ki Windows 7 kurayım sanal CD ile kurarım dedim ki bir baktım setup dosyası yok. Ne yapabilirim?
@Dean.308

Son düzenleyen: Moderatör:

Kurmak istediğin sistem Core 2 Duo'lu, 2 GB RAM'li bir sistem mi? Ve şu an Windows 7 Home Basic Lite mı kullanıyorsun? Merakımdan sordum.

Ya hocam bana çözüm lazım çözümünü biliyor musunuz?

Hocam bende kurmayı denedim diskpart ile silip kurmayı deneyin Windows 7 kullanabilirsiniz diye dedim hani kasıyor vs derseniz diye düşünüp ama işletim sistemi denemek isteyene saygım var.

Hocam bende kurmayı denedim diskpart ile silip kurmayı deneyin Windows 7 kullanabilirsiniz diye dedim hani kasıyor vs derseniz diye düşünüp ama işletim sistemi denemek isteyene saygım var.

Hocam o yöntemi bilmiyorum link var mıdır?

Hocam benim sistem kasmıyor zaten Windows 7 de denemek amaçlı işlemcide sanallaştırma olmadığından VirtualBox'la kuramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…