Bilgisayarıma Windows Vista kurmak istiyorum, ancak kurulum sırasında 0x80070070 hatasını alıyorum. Kendi bilgilerime göre bunun sebebi Windows Vista'nın FAT32 dosya sistemini kullanması. Ben Rufus üzerinden disk bölüm düzenini MBR yapınca sadece NTFS biçimlendirme şeçeneğini şeçebiliyorum. FAT32 biçimini kullanamıyorum. Kullandığım ISO dosyasının boyutu 3.33 GB. Bu hata için başka bir çözüm var mı? Ya da ben mi bir yerde yanlış yapıyorum? Maalesef bilmiyorum. Bana detaylı bir şekilde açıklama yapabilir misiniz?
(Kullandığım Rufus versiyonu 3.22)
Windows Vista için ayrıdığım disk alanı büyük. Belkide kullandığım USB belleği değiştirmeliyim. Bu konuda kafam biraz karıştı açıkçası itiraf etmeliyim.
Windows Vista için ayrıdığım disk alanı büyük. Belkide kullandığım USB belleği değiştirmeliyim. Bu konuda kafam biraz karıştı açıkçası itiraf etmeliyim.
Download free software from a reliable source. The password to every archive is mysubsarethebest.
dl.malwarewatch.org
Eskiden kullandığım ISO dosyası ise bu: Windows Vista SP2 All in One (Turkish) [x86/x64] : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Bu dosya Türkçe.
Bu ISO dosyalı temelde aynı X64 ve içinde service pack 2 var.
Kullandığım laptop için bir dualboot porjem varbu yüzden laptop diskinde C: Ve D: Bölümleri vardı. Ama artık C: D: Ve h: Bölümlerini oluşturdum. Vista için h: Bölümünü kullanacağım. H: Bölümünde 125 Gigabyte yer bulunuyor. Ve sistemim Windows Vista'yı kaldırabilir durumda.
2. nesil intel İ5 serisi işlemci (Vista'yı kaldırır)
4 Gigabyte bellek.
125 Gigabyte Windows Vista için ayrılmış depolama.