Windows Vista kurulum ekranında mavi ekran hatası

gokaykrtls

Kilopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde çok eski bir bilgisayar var. XP kurulu geldi, vistaya çeviriceğim elimde lisanslı olarak o var fakat resimde gördüğünüz gibi mavi ekran alıyorum sebebi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• 20200320_213158.jpg
    20200320_213158.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 74
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar elimde çok eski bir bilgisayar var. XP kurulu geldi, vistaya çeviriceğim elimde lisanslı olarak o var fakat resimde gördüğünüz gibi mavi ekran alıyorum sebebi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bir donanımsal hata gözüküyor. Ramler iyice oturdu mu slotlara? Ayrıca ramlerin ikiside ayni DDR degerinemi sahip?

Bir donanımsal hata gözüküyor. Ramler iyice oturdu mu slotlara? Ayrıca ramlerin ikiside ayni DDR degerinemi sahip?
Ramlr kontrol ettim 3 adet ram slotu var. Birisi gevşekti başka yuvaya taktım. Gene olmadı anakartta kondansatörlerin şiş olduğunu fark ettim büyük ihtimalle bu yüzden yapıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı