S SLEXE Decapat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #1 Windows Vista yapmaya çalışırken şöyle bir hata veriyor; Fakat yer var.
o1Poseidon Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 4 17 Mart 2022 #2 Orijinal iso'mu indirdiniz ?
S SLEXE Decapat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #3 o1Poseidon dedi: Orijinal ISO'mu indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Evet. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2022
CVRTOON Picopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 578 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #4 Bize sisteminizdeki yerin ne kadar olduğunu söyler misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2022
S SLEXE Decapat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #5 CVRTOON dedi: Bize sisteminizdeki yerin ne kadar olduğunu söyler misiniz? Genişletmek için tıkla...
o1Poseidon Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 4 17 Mart 2022 #6 SLEXE dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Sanal makineye mi kuruyorsunuz yoksa ana makinenize kuruyorsunuz ? Ve Sisteminizde ki yerin boyutu ne kadar ? Sanal makine içinse kaç gb alan ayırdınız ?
SLEXE dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Sanal makineye mi kuruyorsunuz yoksa ana makinenize kuruyorsunuz ? Ve Sisteminizde ki yerin boyutu ne kadar ? Sanal makine içinse kaç gb alan ayırdınız ?
S SLEXE Decapat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #8 Silinen üye dedi: Kurulumu tekrar başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. o1Poseidon dedi: Sanal makineye mi kuruyorsunuz yoksa ana makinenize kuruyorsunuz? Ve Sisteminizde ki yerin boyutu ne kadar? Sanal makine içinse kaç GB alan ayırdınız? Genişletmek için tıkla... Ana makineye kuruyorum.
Silinen üye dedi: Kurulumu tekrar başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. o1Poseidon dedi: Sanal makineye mi kuruyorsunuz yoksa ana makinenize kuruyorsunuz? Ve Sisteminizde ki yerin boyutu ne kadar? Sanal makine içinse kaç GB alan ayırdınız? Genişletmek için tıkla... Ana makineye kuruyorum.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 17 Mart 2022 #9 Hocam bilemiyorum ne yazık ki. Vista niye kuruyorsunuz ki? Doğru diske ve doğru ISO'ysa ise olması lazım.
Hocam bilemiyorum ne yazık ki. Vista niye kuruyorsunuz ki? Doğru diske ve doğru ISO'ysa ise olması lazım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Mart 2022 #10 Sistem özelliklerin nedir? Vista eski olduğundan desteklemiyor gibi. Silinen üye dedi: Hocam bilemiyorum ne yazık ki. Vista niye kuruyorsunuz ki? Doğru diske ve doğru ISO'ysa ise olması lazım. Genişletmek için tıkla... Umarım mantıklı bir cevabı vardır.
Sistem özelliklerin nedir? Vista eski olduğundan desteklemiyor gibi. Silinen üye dedi: Hocam bilemiyorum ne yazık ki. Vista niye kuruyorsunuz ki? Doğru diske ve doğru ISO'ysa ise olması lazım. Genişletmek için tıkla... Umarım mantıklı bir cevabı vardır.