Windows Vista nasıl kurulur?

kuzeyefe0

Femtopat
Daha fazla  
RAM
4
SSD veya HDD modeli
HDD
Ekran kartı
Intel (R) 500
İşlemci
Intel 1.10 GHZ
Windows Vista'yı deneyimlemek istiyorum. Ancak cidden kullanmak da istiyorum. Bana linki atabilir misiniz?

Ayrıca nasıl kurabileceğimi anlatabilir misiniz? (USB üzerinden)

Yanlış bilgi
Evet, şu an onu bir siteden buldum ve indiriyorum ama çalışacağından emin de değilim.
Neden çalışmasın ki? Vista'da çok fazla hata var ve hiçbir yere girmiyor. (Nasıl Android 2.1 ile Technopat'a girdiğimi sormayın, Vista'dan daha eski ama giriyor.) 7 de en azından tarayıcı indirip kullanabilirsiniz fakat Vista'da onu bile yapamazsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden çalışmasın ki? Vista'da çok fazla hata var ve hiçbir yere girmiyor. (Nasıl Android 2.1 ile Technopat'a girdiğimi sormayın, Vista'dan daha eski ama giriyor.) 7 de en azından tarayıcı indirip kullanabilirsiniz fakat Vista'da onu bile yapamazsınız.
Nedense aktarılıyor ama hazırlanıyor ekranında çoğu kalıyordu. Şimdi bu ne olacak bilmiyorum.

Windows Vista'yı deneyimlemek istiyorum. Ancak cidden kullanmak da istiyorum. Bana linki atabilir misiniz?

Ayrıca nasıl kurabileceğimi anlatabilir misiniz? (USB üzerinden)
Kesinlikle kullanılmaz.
Windows 7 gibi Update düzeltilmiyor güncellemeleri legacy update dışı yükleyemeyeceksin.
Sürücüler stabil çalışmıyor ve Windows 7'den fazla ram yiyor.
Uygulama desteği Windows 7'ye göre bayağı kısıtlı.

Önermiyorum ama illaha kuracaksan USB'ye Ventoy kullan ve içine Windows 10 yada Windows 7 ISO'sunu atmanı öneririm Windows Vista ISO'sunu kopyalarken ve yüklediğinde eğer bir sıkıntı çıkarsa geri dönmen için.

Ayrıca Vista üzerinde bir süre kalacaksan tarayıcı olarak Supermium kullanmanı tavsiye ederim.

Vista x64
https://archive.org/download/WinVis..._windows_vista_with_sp2_x64_dvd_x15-36375.iso

Vista x32
https://archive.org/download/WinVis..._windows_vista_with_sp2_x86_dvd_x15-36316.iso

Alıntı:https://www.technopat.net/sosyal/ko...kce-iso-nereden-bulunur.1303830/#post-9422288

Bu konudan aldım.

Son düzenleme:
Bazı bilgisayarlar vardır, onları kullanlar bilir. Bizim beklediğimiz gibi çalışmazlar Windows Vista çöp gibi ithamlarda bulunan üyelerin Vistayı gerçekten destekleyen bir sistemde kullandığını sanmıyorum. Bilgisayarım Windows Vista için üretilmiş bir modeldi ve Vista uzun süre benimle beraber dolaştı herkesin öve öve bitiremediği Windows 7 ironik bir biçimde bilgisayarımda uyumsuz çalışıyordu ve beni bir müddet süründükten sonra doğrudan Windows 10'a geçirmeye mecbur bıraktı. Vista'yı deneyebilirsiniz. Tarayıcı olarak Supermium ya da KMelon bakmanızı öneririm. Legacy Update ile tüm güncellemeleri -Genuine Microsoft Product ile ilgili olanlar hariç- yükleyin ve bir müddet deneyimleyin. Beğenmezseniz Windows 7'ye geçebilirsiniz.

Vista mı daha kötüydü ME mi bilemedim.
O dönem hâlâ 2000 ailesinde ısrarcıydım. Mecburen XP'ye geçirmiştim sistemleri. Vista bundle ile gelen tüm laptopları XP yapıp teslim ederdim. Tam bir kabustur Vista.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı