Windows Vista NVIDIA 3D Video Denetleyicisi gözükmüyor

Yilmaz04

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Maltepe, İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar, sistemimde (CPU Intel Core i5 2410M | GPU Nvidia GeForce GT620M | RAM 8GB Karışık Markalı | OS Windows 10) Windows Vista ve Windows 10 Dual-Boot var. Bilgisayarımı geçenlerde BIOS'ta corrupt olma nedeniyle tamirciye götürmüştüm. Adamlar BIOS çipini çıkarıp farklı bir BIOS çipi takmışlar, eskiden BIOS sürümü P09rap iken P04raj oldu, Secure Boot gibi seçenekleri yok. Ve bu tamirden sonra bilgisayara format attım, ve işte bu Dual-Boot'u kurdum. İki işletim sistemi de Laptop'daki NVIDIA ekran kartını görmedi. Aygıt yöneticisinde bile gözükmüyordu. Ben de belki BIOS'tan kaynaklıdır diye BIOS'u güncelledim, en son sürümü P05raj'miş. Bu güncellemeden sonra Windows 10'da aygıt yöneticisinde 3D video denetleyicisi gözüktü ve Windows Update sürücüyü yükledi. Ancak Windows Vista'da hala aygıt yöneticisinde NVIDIA ekran kartını geçtim 3D video denetleyicisi bile gözükmüyor, yalnızca HD Graphics 3000 var.

Driver Booster ile bağlanmamış aygıtların verilerini Windows Vista da silerken 3D video denetleyicisi'ne rastladım, onu yoksay dedim. Yani kısaca Driver Booster, 3D video denetleyicisi'ni bağlanmamış olarak görüyor.

Eğer 3D video denetleyicisini Driver Booster ile silersem yeniden Windows yükler mi? NVIDIA sürücüsünü yüklerken uyumlu donanım bulunamadı hatasından nasıl kurtulurum? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı