Rehber Windows Vista özel extended kernel ISO dosyası ve kurulum

Hocam bunda Minecraft Zula ve LoL oyunlarını açabiliyor muyuz? Zula Windows 7 de açılıyordu ayrıca etkinleştirme gerekli mi ek olarak .NET Framework gibi şeyler yükleniyor mu?

Usta benim ki key isteme kısmında kalıyor

Kurulum ekranında USB 3.0 ile bağlanan aygıtlar çalışır mı? USB 3.0 sürücüleri mevcut mu?

Not: USB 3.1 sürücüleri sorunsuz çalışıyor.

En son denediğimde de benim bilgisayarımda çalışmıştı sende de çalışmasına sevindim

Rica ederim kral
UEFI kurulumda Windows'un boot ekranında takılıyor bir çözümü var mıdır?

Arkadaş yazmış zaten UEFI kurulumlarda eski sistemler sıkıntı çıkarıyor genelde USB 2.0 dene.
Konu sahibi UEFI denemeyin kurulmaz demiş ama UEFI/GPT olarak kuruldu hiç de sıkıntı olmadi.

Vallahi hocam ben denediğimde bende olmuyordu 2.0 porta taksam bile senin adına sevindim
Hocam bunda Minecraft Zula ve LoL oyunlarını açabiliyor muyuz? Zula Windows 7 de açılıyordu ayrıca etkinleştirme gerekli mi ek olarak .NET Framework gibi şeyler yükleniyor mu?

LoL olmuyor. Zula denemedim.

Nasıl kuracağım bende SSD var setup.exe dosyası yok.

Extended kernel dediğiniz ben desteklenmeyen programları indirebilecek miyim? Anlamadım.

SSD'ye kurulur mu hocam.
SSD'ye kurulur mu hocam.

Kurulum ekranında disk göstermiyor.
@Dean.308

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…