Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 9 Mart 2021 #11 OnlyGroovy dedi: Diskin adı no label mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ama rufusta öyle.
7 78501 Kilopat Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 2.126 Makaleler 5 Çözümler 3 9 Mart 2021 #12 Xcylde dedi: Olmadı başka bir tane indirmeyi deniyorum. Direk iso.Eki Görüntüle 914569 Genişletmek için tıkla... Bu SP yükseltmesi gibi bir şey sanırım. Gerçek ISO gibi görünmüyor.
Xcylde dedi: Olmadı başka bir tane indirmeyi deniyorum. Direk iso.Eki Görüntüle 914569 Genişletmek için tıkla... Bu SP yükseltmesi gibi bir şey sanırım. Gerçek ISO gibi görünmüyor.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 9 Mart 2021 #13 382019 dedi: 557 MB mi? O başka birşeydir. Genişletmek için tıkla... Banada öyle geldi başka birşey indiriyorum.Microsoft sitesinden indirmiştim ama deneyeyim birdaha iniyo az kaldı. 78501 dedi: Bu SP yükseltmesi gibi bir şey sanırım. Gerçek ISO gibi görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Microsoftdan indirmiştim.Başka bir şey daha indiriyorum büyük ihtimal doğru iso. Biri link atabilirmi?
382019 dedi: 557 MB mi? O başka birşeydir. Genişletmek için tıkla... Banada öyle geldi başka birşey indiriyorum.Microsoft sitesinden indirmiştim ama deneyeyim birdaha iniyo az kaldı. 78501 dedi: Bu SP yükseltmesi gibi bir şey sanırım. Gerçek ISO gibi görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Microsoftdan indirmiştim.Başka bir şey daha indiriyorum büyük ihtimal doğru iso. Biri link atabilirmi?
Hyosuke Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 9 Mart 2021 #14 Basitce kullandığın iso hatalı. Başka iso denersen sorun çözülür.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 9 Mart 2021 #15 64 Bit : Windows Vista x64 Bit 32 Bit : Windows Vista x32 Bit En son sürüm ve türkçedir. Bu linklerden indirin birde öyle deneyin.
64 Bit : Windows Vista x64 Bit 32 Bit : Windows Vista x32 Bit En son sürüm ve türkçedir. Bu linklerden indirin birde öyle deneyin.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #16 Xcylde dedi: Banada öyle geldi başka bir şey indiriyorum. Microsoft sitesinden indirmiştim ama deneyeyim bir daha iniyor az kaldı. Microsoft'dan indirmiştim. Başka bir şey daha indiriyorum büyük ihtimal doğru ISO. Biri link atabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanırım bunu indirmişsiniz. Download Windows Vista Service Pack 1 Tüm Dillerde Tek Başına Yükleme Paketi DVD ISO from Official Microsoft Download Center Windows Vista Service Pack 1 (SP1), müşterilerimizin görüşleri doğrultusunda hazırlanmış bir Windows Vista güncelleştirmesidir. www.microsoft.com
Xcylde dedi: Banada öyle geldi başka bir şey indiriyorum. Microsoft sitesinden indirmiştim ama deneyeyim bir daha iniyor az kaldı. Microsoft'dan indirmiştim. Başka bir şey daha indiriyorum büyük ihtimal doğru ISO. Biri link atabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanırım bunu indirmişsiniz. Download Windows Vista Service Pack 1 Tüm Dillerde Tek Başına Yükleme Paketi DVD ISO from Official Microsoft Download Center Windows Vista Service Pack 1 (SP1), müşterilerimizin görüşleri doğrultusunda hazırlanmış bir Windows Vista güncelleştirmesidir. www.microsoft.com
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 9 Mart 2021 #17 m3081 dedi: Sanırım bunu indirmişsiniz. Download Windows Vista Service Pack 1 Tüm Dillerde Tek Başına Yükleme Paketi DVD ISO from Official Microsoft Download Center Windows Vista Service Pack 1 (SP1), müşterilerimizin görüşleri doğrultusunda hazırlanmış bir Windows Vista güncelleştirmesidir. www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Evet. Şimdi başka indiriyorum.
m3081 dedi: Sanırım bunu indirmişsiniz. Download Windows Vista Service Pack 1 Tüm Dillerde Tek Başına Yükleme Paketi DVD ISO from Official Microsoft Download Center Windows Vista Service Pack 1 (SP1), müşterilerimizin görüşleri doğrultusunda hazırlanmış bir Windows Vista güncelleştirmesidir. www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Evet. Şimdi başka indiriyorum.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 9 Mart 2021 #18 Xcylde dedi: Evet. Şimdi başka indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Benim verdiğim linktekileri indirin bence. En günceli o. Sorun çıkartmaz.
Xcylde dedi: Evet. Şimdi başka indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Benim verdiğim linktekileri indirin bence. En günceli o. Sorun çıkartmaz.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 9 Mart 2021 #19 382019 dedi: Benim verdiğim linktekileri indirin bence. En günceli o. Sorun çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... Zaten onu deniyorum teşekkürler.Başarılı olursa veya hata olursa tekrar dönerim.
382019 dedi: Benim verdiğim linktekileri indirin bence. En günceli o. Sorun çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... Zaten onu deniyorum teşekkürler.Başarılı olursa veya hata olursa tekrar dönerim.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 9 Mart 2021 #20 Xcylde dedi: Zaten onu deniyorum teşekkürler.Başarılı olursa veya hata olursa tekrar dönerim. Genişletmek için tıkla... Tabikide.
Xcylde dedi: Zaten onu deniyorum teşekkürler.Başarılı olursa veya hata olursa tekrar dönerim. Genişletmek için tıkla... Tabikide.