Windows Vista Teması

296822

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
19
Selamlar. Windows 7 kullanıyorum. Bu Windows Vista ve 7' nin Aero temasına bayılıyorum . Vista görünümünü biraz 7' ye katmak istiyorum. Peki bunu nasıl yapabilirim? Transformation pack zararlı mı?

İnternetten tema indirebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu videoyu bir izlemenizi tavsiye ederim.

Az sonra böyle bir konuya mesajınız taşınmış olarak mesaj ve ceza alacaksınız. Şimdiden hayırlı olsun.

Hocam öncelikle Windows Tema yöneticisinin üçüncü parti tema kilidini açmalısınız. Universal Theme Patcher adlı uygulama ile bu kilidi kaldırabiliyorsunuz. Bu kilidi kaldırdıktan sonra Deviantart'da bulunan RAR halinde Vista temasını indirip, içinde bulunan Vista VS klasörünü "C:\windows\resources\themes" adresine atacaksınız. Sonra kişiselleştir ekranından temayı seçiyorsunuz ve bitti! İndirme linkini bırakıyorum sürprizbozan içinde.
Universal Theme Patcher temanın içinde mevcut. Uxthemepatch adlı klasörden x64 versiyonunu çalıştırın. Uygulamadan Patch butonuna basın. Restart atmak isteyecek korkmayın. Virüs testi yaptım sorun çıkmadı.

İnşallah virüs yoktur.

Nasıl patch'e basacağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…