Selamlar. Windows 7 kullanıyorum. Bu Windows Vista ve 7' nin Aero temasına bayılıyorum . Vista görünümünü biraz 7' ye katmak istiyorum. Peki bunu nasıl yapabilirim? Transformation pack zararlı mı?
Az önce başka bir konu açtığım için buradan yazıyorum.
Windows defender çalışmıyor. İnternetten herkes kayıt defterinden bu yolu izleyip sorununu çözüyor.
Fakat bende bu yolda WinDefend hiç yok. Birisi kendi sistemindeki WinDefend'i yedekleyip upload edebilir mi?
Korkmayın sizden özel bir bilginizi istemiyorum, Windows Defender'in çalışması için gereken kayıt girdilerini istiyorum.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ WinDefend
Hocam öncelikle Windows Tema yöneticisinin üçüncü parti tema kilidini açmalısınız. Universal Theme Patcher adlı uygulama ile bu kilidi kaldırabiliyorsunuz. Bu kilidi kaldırdıktan sonra Deviantart'da bulunan RAR halinde Vista temasını indirip, içinde bulunan Vista VS klasörünü "C:\windows\resources\themes" adresine atacaksınız. Sonra kişiselleştir ekranından temayı seçiyorsunuz ve bitti! İndirme linkini bırakıyorum sürprizbozan içinde.
Hocam öncelikle Windows Tema yöneticisinin üçüncü parti tema kilidini açmalısınız. Universal Theme Patcher adlı uygulama ile bu kilidi kaldırabiliyorsunuz. Bu kilidi kaldırdıktan sonra Deviantart'da bulunan RAR halinde Vista temasını indirip, içinde bulunan Vista VS klasörünü "C:\windows\resources\themes" adresine atacaksınız. Sonra kişiselleştir ekranından temayı seçiyorsunuz ve bitti! İndirme linkini bırakıyorum sürprizbozan içinde.
Hocam öncelikle Windows Tema yöneticisinin üçüncü parti tema kilidini açmalısınız. Universal Theme Patcher adlı uygulama ile bu kilidi kaldırabiliyorsunuz. Bu kilidi kaldırdıktan sonra Deviantart'da bulunan RAR halinde Vista temasını indirip, içinde bulunan Vista vs klasörünü "C:\windows\resources\themes" adresine atacaksınız. Sonra kişiselleştir ekranından temayı seçiyorsunuz ve bitti! İndirme linkini bırakıyorum sürprizbozan içinde.