Windows Vista ve XP için en iyi 3 tarayıcı

Atlas Olta

Hectopat
Daha fazla  
Windows XP desteği 2014 Vista desteği 2017'de çekildiği için tarayıcı bulmak zordur ama destekli tarayıcılar var.

1.K-MELEON
K-meleon hızlı ve desteği Full bir tarayıcıdır
İndirme linki:K-Meleon (Windows)

2.MYPAL
Mypalı kısaca özetlersek Firefox'un 68 sürümüdür
İndirme linki:Mypal - Download (not: New version demeyi unutmayın )

3.Firefox
Firefox arada donsa da her şeyi açar
Eğer Firefox'un açılış hızını arttırmak istiyorsanız PRELOADER kurmanız lazım (Preloader indirme linki:https://www.gezginler.net/indir/firefox-preloader.html)
Firefox indirme linki:https://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/52.0/win64/tr/Firefox Setup 52.0.exe

Son düzenleme:

Firefox'un 52.0 sürümü yerine 52.9esr tercih edilebilir bence.
İndirmek isteyen olursa: (32 Bit kullanıyorsanız Win32 kısmından TR dilini seçerek, 64 Bit kullanıyorsanız Win64 kısmından TR dilini seçerek indirebilirsiniz)
Yine de ellerinize sağlık.

Esr sürümü genelde şirketlerde kullanılıyor ondan esr koymamıştım ve bilgi için teşekkürler.

Nostalji için eski bilgisayarıma Windows Vista yükledim, Vista için en iyi tarayıcı MyPal. Teşekkürler.

Mypal ile Windows Vista

Diğer ikisinin K-meleon'a karşı üstünlükleri var mı acaba?
Varsa onları değerlendireyim. Özellikle FTP ve kısmen flash için K-meleon kullanıyorum.

Diğer ikisinin k-meleon'a karşı üstünlükleri var mı acaba?
Varsa onları değerlendireyim. Özellikle FTP ve kısmen flash için k-meleon kullanıyorum.

Son sürüm Firefox kullanmayı ben tercih ederdim.

firefox kullanmayı tercih ederdim.

Anlamsız olmuş sorum.
Şöyle düzeltiyorum...
Firefox'un eksiksiz FTP'li son sürümü, K-meleon, MyPal (hiç bilmiyorum) karşılaştırılırsa... diğer ikisinin K-meleon'a karşı üstünlkleri nelerdir? Onu değerlendirmek istedim.
K-meleon'u asıl tarayıcı olarak kullanmıyorum. Flash ve FTP için kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…